Diari Més

Un negre del Priorat aconsegueix la màxima puntuació de la Guía Peñín 2020

Les Manyes 2016 de Terroir al Límit és un dels únics sis vins que han aconseguit 99 punts

Terroir al Límit és un celler ubicat a Torroja del Priorat.

Un negre del Priorat aconsegueix la màxima puntuació de la Guía Peñín 2020Celler Terroir al Límit

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Les Manyes 2016 del CellerTerroiralLímitde Torroja del Priorat, és un dels únics sis vins espanyols que ha assolit la puntuació més alta (99 punts) a la prestigiosaGuíaPeñíndelosVinosde Españacorresponent a l'edició del 2020.

De fet, tan sols hi ha dos vins negres amb aquesta puntuació i al prioratí l'acompanyael Rioja, LaNieta2016, deViñedosdePáganos.

Pel que fa als vins blancs, també han assolit els 99 punts dos vins. Es tracta deSorteOSoro2016 de RafaelPalaciosiChiviteColección125 2005 deJuliánChiviteFamilyEstates.

En la categoria d'escumosos, també s'ha sumat al podi un altre producte català. Es tracta delGramonaCeller BatlleParajeCalificado2005BRGR, deGramona, un cava que curiosament ha anunciat la seva voluntat de deixar la DO Cava.

Finalment, en la categoria de vins dolços, la màxima puntuació l'ha assolit elReliquiaAmontilladodeBarbadillo.

En un mínim segon esgraó hi ha els vins que han assolit estar al podi amb una puntuació de 98. Aquí també destaca un altre producte prioratí. En aquest cas el 1902CentenaryCarignan2015 de Celler MasDoixde Poboleda.

Enaquestaedició de la guia han entrat un total de 254 vins, considerats com els millors de l'Estat i que han aconseguit puntuacions superiors a 95.

tracking