Diari Més

Ensenyament

En marxa les obres de renovació i millora a l'Escola Mossèn Ramon Bergadà de Constantí

Els treballs estaran enllestits abans de l’inici del proper curs escolar i tenen un pressupost de 230.213,84 euros

Les obres a l'Escola Mossèn Ramon Bergadà s'han iniciat coincidint amb el període de vacances escolars.

En marxa les obres de renovació i millora a l'Escola Mossèn Ramon Bergadà de ConstantíAjuntament de Constantí

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Les obres de reparació i millora a l’escola Mossèn Ramon Bergadà de Constantí s’han iniciat aquesta setmana, coincidint en ple període de vacances escolars. Els treballs estaran enllestits abans de l’inici del proper curs escolar i tenen un pressupost de 230.213,84 euros, els quals seran finançats íntegrament pel Departament d’Ensenyament de la Generalitat. Paral·lelament, l’Ajuntament de Constantí també invertirà 12.000 euros en treballs de pintura i petites actuacions de millora i manteniment.

El projecte consisteix, per una banda, en un seguit d’intervencions de reparació i millora als dos edificis escolars que conformen el centre educatiu, i per l’altra, la reforma de l’entorn urbanitzat dels edificis esmentats. Les intervencions previstes a l’interior dels edificis tenen per objectiu resoldre les patologies i deficiències més importants que es reflecteixen en estudis previs. Així doncs es procedirà a fer reparacions de pilars de formigó, reparació d‘esquerdes en parets, reparacions de desaigües, substitució i enderroc de paviments, formació de noves xarxes de drenatge i evacuació, entre d’altres.

Quant a les intervencions que es preveuen als espais exteriors, es duen a terme per a complir amb les recomanacions dels esmentats estudis respecte a les mesures a adoptar per a minimitzar la influència de les argiles expansives que conformen el terreny en els edificis existents. La superfície construïda d’obra de reforma de l’actuació és de 590,85m2. La superfície de l’obra d’urbanització és de 1383,71m2.

Les obres a l'Escola Mossèn Ramon Bergadà s'han iniciat coincidint amb el període de vacances escolars.

En marxa les obres de renovació i millora a l'Escola Mossèn Ramon Bergadà de ConstantíAjuntament de Constantí

tracking