Diari Més

Policial

Desmantellat un cultiu de milers de plantes de cànnabis a Cambrils que controlaven dos veïns de Vila-seca

Les més de 1.500 plantes estan valorades en 140.000 segons el preu de mercat

Imatge de les plantes localitzades a la plantació d'interior.

Desmantellat un cultiu de milers de plantes de cànnabis a Cambrils que controlaven dos veïns de Vila-secaAjuntament de Cambrils

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Agents de la Policia Local de Cambrils i dels Mossos d'Esquadra de Reus van desmantellar dissabte a la nit a Cambrils una plantació amb 1.540 plantes de marihuana, que tenien un valor en el mercat de 140.000 euros,que pesaven46 kg en estat natural i que haurien pesat uns 30 kg en sec.

Durantl'operacióes van detenir dues persones responsables de la plantació, dos veïns de Vila-seca de 36 i 37 anys, tot i que no es descarten més detencions els pròxims dies. També es va intervenir un gos de raça potencialment perillosa, una arma de foc del tipus detonadora i una destral.

Els seguiments i control de la plantació, ubicada al carrer Moscou de Cambrils, i de les persones presumptament implicades, es va iniciar el maig passat. L'habitatge sempre estava vigilat per un o dos gossos de raça potencialment perillosa i els llums s'apagaven i encenien per simular que la casa estava habitada.

La intervenció estava planificada per la setmana vinent però dissabte els cossos policials van decidir avançar-la pels últims moviments observats. La instal·lació destacava per la seva professionalitat, amb un pinçament de l'electricitat directament de la xarxa de subministrament d'Endesa.

tracking