Diari Més

Oci

Valls enceta una nova edició del cicle 'En Viu'

El claustre del recuperat Convent del Carme torna a acollir els concerts i els maridatges de la DO Tarragona del 23 al 26 de juliol

Judit Neddermann, una de les artistes que actuarà al cicle 'En Viu' de Valls d'enguany.

Valls obre una nova edició del cicle 'En Viu'Cedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El cicle 'En Viu' engega aquest dimarts fins al26 de juliol al Claustre de l'Antic Convent del Carme de Valls. Aquesta edició ofereix quatre propostes musicals maridades amb els vins de la Denominació d'Origen Tarragona. El cicle l'obrirà dimarts la cantautora vallenca Susannes amb el seu darrer treball, a qui seguiran dimecres la veu de JuditNeddermani dijous l'Orfeó de la Universitat Rovira i Virgili amb la seva selecció de cançons d'autors populars, estàndards i musicals.

La darrera nit del cicle tornarà a ser per als 'DivendresDi-vins', una última vetlladaen la qualel públic podrà gaudir del concert 'Millor que mai' del cantautor tarragoníEspaldamaceta, en un maridatge entre la música del territori, els vins de la DO Tarragona produïts a l'Alt Camp i una tapa exclusiva amb oli de laDOPSiurana. Aquesta seràl'únicaproposta de pagament del cicle, a un preu de 5 euros que inclou l'entrada i el tast. Les localitats es poden reservar de forma presencial a les oficines del Consell regulador D.O. Tarragona del carrer de la Cort de Valls de 9 a14h, mitjançant un correu a info@dotarragona.cat, per telèfon al 977217931 o bé el mateix dia del concert.

Cartell del cicle 'En Viu' 2019 de Valls.

Valls enceta una nova edició del cicle 'En Viu'Cedida

tracking