Diari Més

L'Estadi Municipal Joan Pijuan d'Altafulla millorarà les seves instal·lacions

Es renovarà l'enllumenat, s'asfaltarà la zona d'accés, s'adequarà el magatzem i el bar i se substituirà una part de la gespa

El pla contempla la substitució d'una zona de gespa del terreny de joc afectada per unes cremades.

L'Estadi Municipal Joan Pijuan d'Altafulla millorà les seves instal·lacionsCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La regidoria d'Esports de l'Ajuntament d'Altafulla, encapçalada per l'edil ÀlexCañas, acompanyat pel president del Centre d'Esports Altafulla, Francesc Julià, ha presentat aquest divendres el pla de millores que s'efectuarà a les instal·lacions de l'Estadi Municipal JoanPijuana partir de la setmana vinent.

La intervenció, amb una inversió d'uns 43.000 euros, passa per la renovació i substitució de l'enllumenat del camp de futbol on es canviaran els focus actuals de les quatre torres per il·luminació dotada amb tecnologia LED. Aquesta millora significarà «un guany de la visibilitat de lainstal·laciói un estalvi energètic del70%», ha assenyalatCañas. També es canviarà el quadre elèctric general de l'estadi perquè provoca apagades de llum constants, està obsolet i manca de certes mesures de seguretat.

El pla de millores també contempla l'asfaltat de la zona d'accés a la graderia, ja que, tal com ha explicatCañas, «un dels principals problemes del camp és l'embussament de les canonades, provocat per l'acumulació de sorra que prové dels exteriors del terreny de joc, i que, quan plou, provoca un tap que fa que no hi hagi un drenatge fluid que produeix alhora l'embussament de les dutxes i desguassos del camp».

Afegit a les actuacions, es preveu l'adequació del magatzem i bar de l'estadi per millorar-ne la seguretat,degut alseu deteriorament fruit del pas dels anys. Com a darrera intervenció, es contempla la substitució d'una zona de gespa del terreny de joc afectada per unes cremades que es van produir aquesta temporada passada arran d'uns fets incívics.Cañasha explicat que l'assegurança cobreix una part dels danys i de la resta se'n farà càrrec l'Ajuntament, titular de l'espai.

Francesc Julià ha aplaudit les millores anunciades pel consistori, ja que responen a algunes de les demandes «necessàries» del club altafullenc, entitat que majoritàriament fa ús de lesinstal·lacions. Per la seva banda, el regidor d'Esports ha recordat que «fa més de vuit anys que no es fa cap actuació en els exteriors de l'estadi. Amb això, disminuïm el consum energètic, estalviem en manteniment i invertim en la millora de la pràctica esportiva». «És la nostra obligació tenir-lo el màxim adequat possible per al gaudi dels nostres veïns i veïnes», ha afegitCañas.

Amb la intervenció s'adequarà el magatzem i el bar per millorar-ne la seguretat.

L'Estadi Municipal Joan Pijuan d'Altafulla millorà les seves instal·lacionsCedida

tracking