Diari Més

El barri del Vilar de Valls té un nou parc infantil

L’espai ja està obert al públic i compta amb jocs fabricats amb criteris de sostenibilitat

Imatge de la jornada d'obertura del parc infantil del barri del Vilar de Valls.

El Barri del Vilar de Valls té un nou parc infantilAjuntament de Valls / Twitter

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El renovat parc infantil del barri del Vilar, ubicat a la plaça Vil·la Romana de Valls, ha obert al públic aquest dijous 18 de juliol. L'obra, impulsada per la regidoria de Via Pública i Barris de l'Ajuntament de Valls, ha anat a càrrec de HappyludicPlayground andUrbanEquipment.

El parc ara compta amb una quinzena de jocs nous, alguns d'ells accessibles a infants amb dificultats de mobilitat, i passa a tenir 376 m², el doble que fins ara. Algunes de les atraccions són tobogans, jocs de molla, gronxadors, balancins, giratoris i casetes amb tota mena de complements. Tot el recinte està delimitat amb una tanca i s'han instal·lat 10 bancs de polipropilè i fibra de vidre amb l'objectiu d'augmentar l'àrea d'estada.

L'alcaldessa de Valls, DolorsFarré, i els nens i nenes han estat els encarregats de descobrir l'espai en una festa que ha comptat amb l'actuació de l'escola de ball Nou Ritme. Els jocs instal·lats destaquen perquè el seu procés de fabricació s'ha realitzat amb criteris de sostenibilitat, han estat construïts amb energia procedent de fonts renovables i s'han minimitzat fins a zero les emissions enCO2.

Aquest és un dels parcs infantils que s'han remodelat els últims mesos a Valls, com el delFornàso, la setmana passada, el de la plaça del Quarter. L'ampliació del nou parc del Vilar i les millores a la plaça del Quarter han suposat una inversió de 71.500 euros IVA inclòs.

tracking