Diari Més

En autobús de Cambrils a Tarragona amb les portes trencades

Una lectora ens remet imatges i la carta que ha fet arribar a l'empresa concessionària de la línia

Imatge de l'estat en què estaven les portes de l'autobús.

En autobús de Cambrils a Tarragona amb les portes trencadesCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Una lectora del Diari Més ens ha fet arribar una queixa que ha documentat amb imatges sobre l'estat en què estava l'autobús en què ha fet el trajecte de Cambrils a Tarragona i que utilitza de manera habitual.

La lectora afirma que en accedir al vehicle s'ha trobat amb una situació insòlita. La conductora l'ha avisat que anés amb compte amb uns vidres i, efectivament, a l'autobús hi havia vidres. La porta de sortida del vehicle tenia els panells de vidre trencats i n'hi havia restes a l'interior.

La lectora ha fet arribar també per correu electrònic la seva queixa a la companyia Plana, que gestiona la línia. En part d'aquesta queixa, expressava que «La conductora diu 'vigila amb els vidres', no sabia a què es referia fins que veig el terra ple de vidres i m'adono que la porta per on baixen els passatgers a la meitat de l'autobús està tota trencada. Només quedava algun tros de vidre esquerdat. Els passatgers ens miràvem incrèduls dient si anàvem a anar així des de Cambrils fins a Tarragona, doncs sí. La conductora ni tan sols va recollir els vidres del terra, durant el trajecte alguns trossos que quedaven penjant anaven caient dins i fora de l'autobús amb el perill que comporta, dins perquè saltaven i fora perquè queien a la carretera (sort que no va passar cap moto o bici en el moment en qüestió)».

tracking