Diari Més

Taekwondo

El Morell acull un examen unificat de cinturó negre de taekwondo

Les entitats esportives organitzadores esperen que la iniciativa tingui continuïtat i que s'hi sumin més gimnasos els propers anys

Imatge dels alumnes i el jurat a l'examen unificat de cinturó negre de taekwondo del Morell.

El Morell acull un examen unificat de cinturó negre de taekwondoCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El pavelló municipal del Morell va ser l'escenari del primer examen unificat de cinturó negre homologat per la Reial Federació Espanyola de Taekwondo el passat dissabte 13 de juliol. L'esdeveniment ha estat organitzat per l'esportivaTKDVila-seca, elGymKoryode Reus i Taekwondo el Morell.

Els alumnes fan habitualment aquest examen al seu gimnàs, «però han volgut fer un pas més i unificar-lo, així les valoracions no les fan només aquells que els acompanyen en el seu dia a dia, sinó que també els avaluen mestres que no coneixen la seva trajectòria esportiva», exposa la regidora d'Esports de l'Ajuntament del Morell, Judit Fernández. D'aquesta manera, «obtenen una valoració més objectiva i imparcial, i estan més ben preparats de cara a exàmens futurs», afegeix Fernández. En total es van examinar setze alumnes i tots van superar la prova.

Les tres entitats esperen que la iniciativa tingui continuïtat i desitgen que «aquest examen sigui el primer de molts i que cada any s'afegeixin més gimnasos de la demarcació».

Moment de l'examen unificat de cinturó negre de taekwondo del Morell.

El Morell acull un examen unificat de cinturó negre de taekwondoCedida

5 dels 16 alumnes que es van examinar el passat 13 de juliol al pavelló municipal del Morell.

El Morell acull un examen unificat de cinturó negre de taekwondoCedida

tracking