Diari Més

Successos

Dos homes resulten ferits en un xoc frontal entre una furgoneta i un cotxe a l'N-340 a Creixell

Els dos afectats, ocupants del turisme, han estat evacuats a l'Hospital de Santa Tecla amb pronòstic menys greu

Imatge de l'accident de la N-240

Dues ambulàncies del SEM a Tarragonatrànsit

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Una furgoneta i un cotxe s'han vist implicats en un xoc frontal a primera hora del matí d'aquest dimecres, 17 de juliol, a l'N-340 a Creixell. Com a resultat de l'accident han quedat ferits els dos homes que viatjaven en el turisme, els quals han estat evacuats en estat menys greu a l'Hospital de Santa Tecla de Tarragona.

L'accident de trànsit ha tingut lloc a les 6.20h a l'N-340 al terme municipal de Creixell, segons ha informat el Servei Català de Trànsit. Per causes que es desconeixen una furgoneta Mercedes de color blanc i un turisme Citroën Saxo han col·lidit frontalment. Com a conseqüència, els dos ocupants del cotxe han resultat ferits. El Servei d'Emergències Mèdiques (SEM) els ha evacuat a l'Hospital de Santa Tecla de Tarragona en estat menys greu.

A causa del xoc la carretera ha quedat tallada i s'han fet desviacions pel lateral de la via fins prop de les 8.30, quan la circulació ha quedat normalitzada. Fins al lloc s'han traslladat tres patrulles dels Mossos d'Esquadra, dos vehicles dels Bombers de la Generalitat i tres unitats del Servei d'Emergències Mèdiques (SEM).

tracking