Diari Més

Societat

Un tarragoní guanya l'Open Internacional d'Escacs de Torredembarra

Ha aconseguit el seu segon obert torrenc després de coronar-se per primer cop el 2015

Imatge d'una partida de l'Open Internacional d'Escacs de Torredembarra.

Un tarragoní guanya l'Open Internacional d'Escacs de TorredembarraAnna F.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El tarragoní Francesc XavierFarranha guanyat per segon cop l'Open Internacional d'Escacs de Torredembarra i ho ha fet cedint només dues taules i sumant 8 punts.Farran, que sortia com a número 1 del rànquing en la 21a edició de l'open torrenc, ha liderat el torneig gairebé totes les rondes i ha rematat la victòria al tram final, guanyantStefanDjuric,RuslanPogorelovi forçant taules amb DanielDardha. El jugador ha resolt en la darrera ronda la seva partida contra el romanèsRazvan Gabriel lagari ha guanyat un torneig més després d'haver-ho fet per primer cop el 2015.

En el podi han acompanyat aFarrandos veterans, els escaquistesStefanDjuricde Sèrbia i l'UcraïnèsRuslanPogorelov, els quals han aconseguit 7,5 punts. El quart lloc ha estat per al belga de 14 anys DanielDardhai el cinquè pel jugador internacionalJorgeGonzález.

Els guanyadors dels trams d'ELO, un sistema de puntuació que calcula la força relativa dels jugadors, han estatHugoSoler, sisè amb 6,5 punts (de 1950 a 2099 punts d'ELO); JosepBorrellas, 13è amb 6 punts (de 1800 a 1949); Víctor Gil, 24è amb 5,5 punts (de 1650 a 1799) i LídiaSierra, 61ena amb 4,5 punts.

Pel que fa als trams d'edat, DanielDardhaha estat el primersub-14 i Arnau Castillo el segon.AleksandrUsovha estat el millorsub-12 i LídiaSierra, la segona. El millor sènior ha estatStefanDjurici la millor femenina, Eva Matons. Xavier Galimany, novè amb 6 punts, s'ha convertit en el millor classificat local.

El torneig, organitzat pel Club d'Escacs de Torredembarra i inclòs al XVI Circuit Català d'Oberts Internacionals, s'ha celebrat del 6 al 14 de juliol al Pavelló Sant Jordi del municipi i ha registrat el rècord d'inscrits amb 112 jugadors.

El torneig d'aquest any va aplegar el rècord de 112 inscrits.

Un tarragoní guanya l'Open Internacional d'Escacs de TorredembarraAnna F. - Ajuntament de Torredembarra

Imatge d'un moment de la presentació dels guanyadors de l'Open.

Un tarragoní guanya l'Open Internacional d'Escacs de TorredembarraAnna F. - Ajuntament de Torredembarra

Un dels participants de l'Open donant la mà al Drac Artcai, que va estar present durant el torneig.

Un tarragoní guanya l'Open Internacional d'Escacs de TorredembarraAnna F. - Ajuntament de Tarragona

tracking