Diari Més

Oci

Tot a punt per una nova edició de l'Afterbeach Rumbero d'Altafulla

L’organització del festival d’enguany se suma a la lluita per la preservació del medi ambient

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L'AfterbeachRumberocelebrarà la seva3aedició el dissabte 3 d'agost a la platja d'Altafulla.Towntobe, l'associació sense ànim de lucre del Tarragonès que treballa per millorar l'oferta d'oci per la gent jove, ha organitzat aquest cop una edició on, a part de poder gaudir de la música en directe, s'han pensat accions i activitats per preservar el medi ambient.

A les 16 hores, hi haurà l'oportunitat d'assistira la xerrada de NotThisPath, una organització mediambiental que lluita per cuidar les platges, mars i muntanyes de la comarca. El grup explicarà com podem millorar els nostres costums habituals i canviar-los per altres alternatives biodegradables i/o reciclables. Després qui es vulgui sumar, es farà una recollida de residus a la mateixa platja. El propòsit d'aquesta activitat és conscienciar a tothom en mantenir un entorn més pur i net.

A les 19.00començarana actuar artistes de diferents llocs de Catalunya:AlmadeBoquerón, delBarride Gràcia de Barcelona,Fa1nadeMollerusa,BanannaBeachde l'Empordà, BembaSaocode Barcelona iPDPeixamplerde Cambrils.

El Festival comptarà amb contenidors per reciclar (groc, verd, blau i marró), bosses de rebuig biodegradables,foodtrucksde diferents estils culinaris amb opcions vegetarianes/veganes, coberts decartó(plats i forquilles), gots reutilitzables i palletes biodegradables/comestibles.

Tots els beneficis obtinguts seran invertits en les futures festes realitzades a Altafulla o altres zones del voltant, amb l'objectiu d'incentivar a la gent jove agaudirde la música en directe als #Ecofestivals.

Imatge promocional de la 3a edició de l'Afterbeach Rumbero.

Tot a punt per una nova edició de l'Afterbeach Rumbero d'Altafulla

tracking