Diari Més

L'Apatapa del Morell serveix més de 8.000 tapes

Encara es pot votar la millor tapa salada i dolça fins al 25 de juliol

Imatge de l'edició de l'Apatapa 2019 del Morell

L'Apatapa del Morell serveix més de 8.000 tapesCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La cinquena edició de l'Apatapa, la ruta de tapes del Morell celebrada aquesta setmana passada, ha servit més de 8.000 racions. Onze establiments de restauració del poble han ofert les seves receptes a 2,5 euros amb consumició inclosa i alguns d'ells han comptat amb música en viu. A part de les opcions dolces i salades, també han presentat propostes sense gluten i vegetarianes.

La regidora de Promoció Econòmica de l'Ajuntament, MònicaCasas, ha destacat «l'alta participació, tal com esperàvem, de tota la gent del poble» i «la feinada que han fet tots els restauradors, treballant moltíssimcada dia». També ha afegit que aquesta edició «ha cridat molt l'atenció de gent de fora, que recorria elpoblellibret en mà, preguntant on eren els diversos establiments participants».

Aquells participants que hagin omplert el llibret de l'Apatapaamb el segell d'un mínim de sis establiments i vulguin votar la millor tapa salada i dolça poden fer-ho, abans del 25 de juliol, en qualsevol dels establiments participants i també a l'Ajuntament del Morell (de dilluns a divendres de 10 a 14 hores), al pavelló municipal (de dilluns a dissabte de 9 a 21 hores) i al Punt d'Informació Juvenil (de dilluns a divendres de 17 a 20 hores).

Entre tots els participants es realitzarà un sorteig de 300, 200 i 150 euros a consumir en qualsevol dels establiments participantsa l'Apatapa2019. D'altra banda, la millor tapa salada i dolça s'emportarà 300 euros cadascuna i un diploma acreditatiu.

El lliurament de tots els premis i diplomes serà diumenge 28 de juliol al migdia, en el marc del vermut de Festa Major que tindrà lloc al jardí de l'Ajuntament.

Imatge de la 5a edició de l'Apatapa 2019 del Morell

L'Apatapa del Morell serveix més de 8.000 tapes

Imatge de la 5a edició de l'Apatapa 2019 del Morell.

L'Apatapa del Morell serveix més de 8.000 tapesCedida

Imatge de la 5a edició de l'Apatapa 2019 del Morell.

L'Apatapa del Morell serveix més de 8.000 tapesCedida

tracking