Diari Més

Successos

Tres joves agredeixen un home i li roben el mòbil pel centre de Salou

Un testimoni s’hi va interposar i els nois, un d'ells menor, van intentar fugir fins que van ser detinguts per la policia

Els fets s'han produït al carrer Carles Buïgas de Salou.

Carles Buïgas, Salou, navallada, detingutGoogle Maps

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Tres joves han estat detinguts per agredir i robar el telèfon mòbil a un home pel carrer a Salou. Els fets van tenir lloc divendres passat. Segons informen fonts dels Mossos d'Esquadra, els tres nois, dos de 18 anys i un altre menor d’edat, de nacionalitat espanyola i veïns de Salou, van assaltar l’home a la zona de l’avinguda Carles Buïgas. Un testimoni va presenciar l’agressió i s’hi va interposar. Els nois van decidir fugir del lloc i van llençar el telèfon uns metres enllà, que el mateix ciutadà va recuperar. Agents de l’Àrea de Recursos Operatius (ARRO) van detenir els lladres com a suposats autors d’un delicte de robatori amb violència.

Els detinguts majors d’edat van passar dissabte a disposició judicial al jutjat en funcions de guàrdia de Tarragona i el jutge va decretar la seva llibertat amb càrrecs. Pel que fa al menor d’edat va quedar en llibertat per ordre de la Fiscalia de Menors.

tracking