Diari Més

El Celler de Vila-rodona presenta una ampolla de cava i un llibre de prestigi pel seu centenari

El reserva brut estarà disponible a partir del 4 d'agost i el llibre serà l'obsequi del celler per a socis i institucions

Imatge d'un moment de la presentació al Celler de Vila-rodona.

Més de 200 persones a la presentació de l'ampolla del centenari i del llibre de prestigi del Celler de Vila-rodona

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Amb motiu del Centenari del Celler Cooperatiu de Vila-rodona, aquest13 de juliolesva presentar l'ampolla de cava feta exclusivament per a l'efemèride i de la qual s'han creat 1.285 unitats. Durant la presentació, que va comptar amb més de 200 persones, el director enològic del celler, mitjançant un vídeo enregistrat, va descriure aquest reserva brut assenyalant que s'han utilitzat les varietats més representatives que realitzenels socisdel celler cooperatiu.

La dissenyadora gràfica i responsable de la imatge del centenari, Maria Pié, va explicar els elements que conforten l'ampolla.En ells s'hireprodueixen les fulles de la vinya i el raïm i hi apareix una fotografia que funciona en 360 graus en cadascuna de les parts del packaging.

El llibre, titulat 100 anys Creixent Junts. Centenari del Celler Cooperatiu de Vila-rodona. Conreus, paisatges, patrimoni i història (1919-2019), va ser presentat pel seu autor i coordinador, JosepSantmases, que va explicar que per realitzar-lo, a més de la participació de 21 textos sol·licitats a diversos autors, també es van escollir entre més de 6.500 fotografies que mostren el paisatge de la vinya i del treball dels socis del celler.

MontserratSoronellas, professora titular del Departament d'Antropologia, Filosofia i Treball Social de la URV va destacar la qualitat del llibre, tant gràfica com informativa. ÀngelXifré per la seva banda, delegat territorial d'Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació de la Generalitat de Catalunya va ressaltar el suport del departament a la tasca del celler.

El president del celler, Adrià Rabadà, vavalorarl'esforç de totes les persones que han fet possible aquest centenari i va ressaltar que l'acte de presentació va ser un dels més especials del centenari.

tracking