Diari Més

L'Oficina de Treball de Constantí ha gestionat prop de 50 ofertes laborals entre maig i juny

Amb aquest servei, que coincideix amb l'arribada de l'estiu, s'han aconseguit 29 insercions laborals, fet que suposa un «increment significatiu respecte als primers 4 mesos de l'any»

Senyalització cap al Polígon Industrial de Constantí.

L'Oficina de Treball de Constantí ha gestionat prop de 50 ofertes laborals entre maig i junyCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L'Oficina Municipal de Treball de Constantí ha gestionat entre els mesos de maig i juny d'aquest any prop de 50 ofertes laborals. Concretament, durant el mes de maig, aquest servei va gestionar un total de 21 ofertes de treball que van permetre la inserció laboral de 19 persones. La xifra es va incrementar durant el passat mes de juny, quan s'han arribat a gestionar 28 ofertes de treball que han permès la inserció laboral de 10 persones més. Tal com explica la mateixa oficina, aquestes xifres suposen un increment significatiu respecte als primers 4 mesos de l'any, coincidint amb l'arribada de la temporada d'estiu.

L'Oficina de Treball de Constantí és un servei gratuït ubicat a la planta baixa de l'Edifici de l'Escola d'Adults, al carrer Sant Pere 49, amb horari pel públic de10.00a14.00hores, els dimarts i els dijous.

tracking