Diari Més

Successos

Dos ferits en bolcar un camió a Falset

Els Bombers han trigat quatre hores a excarcerar els dos ocupants del vehicle pesant, que havien quedat atrapats a la cabina

Imatge dels Bombers treballant en l'excarceració dels dos ferits.

Imatge dels Bombers treballant en l'excarceració dels dos ferits. FalsetBombers de la Generalitat

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Dos homes han resultat ferits la matinada d'aquest dilluns, 15 de juliol, després que el camió en el qual viatjaven patís una sortida i acabés bolcant a la T-710, al terme municipal de Falset. Els Bombers de la Generalitat han hagut d'excarcerar-los tots dos, ja que havien quedat atrapats a la cabina. En aquesta tasca hi han treballat prop de quatre hores. Un dels afectats ha resultat ferit menys greu, mentre que l'altre ha quedat ferit lleu.

L'accident s'ha produït a la 1h d'aquesta matinada al punt quilomètric 4 de la T-710 a Falset i en direcció Gratallops, segons ha informat el Servei Català de Trànsit. Per causes que es desconeixen, un camió que transportava pollastre precuinat ha patit una sortida de via i ha acabat bolcant, de manera que la càrrega ha quedat escampada per la via.

A conseqüència del sinistre, els dos ocupants que viatjaven al vehicle pesant han resultat ferits. Tots dos han quedat atrapats dins la cabina del camió i han hagut de ser excarcerats pels efectius dels Bombers, que han treballat gairebé quatre hores en aquesta tasca. Un dels ferits ha estat evacuat amb pronòstic menys greu a l'Hospital de Móra d'Ebre, mentre que l'altre ha resultat ferit lleu i ha estat traslladat a l'Hospital Joan XXIII de Tarragona.

Fins al lloc dels fets s'hi han traslladat set dotacions dels Bombers de la Generalitat, dues ambulàncies del Servei d'Emergències Mèdiques (SEM) i els Mossos d'Esquadra. També ha acudit a l'indret una furgoneta de l'empresa de la mercaderia que transportava el camió per tal de recollir la càrrega que s'ha escampat per la carretera.

Pel que fa a l'afectació viària, l'accident ha obligat a tallar la via en ambdós sentits. Durant el matí d'aquest dilluns es fan desviaments per laT-740, T-7403 i T-711.

Imatge del camió bolcat.

Dos ferits en bolcar un camió a FalsetBombers de la Generalitat

tracking