Diari Més

Habitatge

El 'banc dolent' posa a la venda 109 habitatges a la província de Tarragona

El preu dels pisos parteix dels 31.000 euros

El piso més barat es troba a Sant Jaume d'Enveja amb un preu de 37.800 euros.

El 'banc dolent' posa a la venda 109 habitatges a la província de TarragonaSareb

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

LaSocietat de Gestió d'Actius Procedents de la Reestructuració Bancària, més coneguda per l'acrònimSareb o popularment com el banc dolent, ha iniciat la campanya d'estiu amb109 habitatges en venda a la província de Tarragona amb un preu que va des dels 37.800 als 165.800 euros.

Els pisos més barats es troben a Sant Jaume d'Enveja (Montsià). Es tracta d'una promoció de 30 habitatges on el més econòmic té un preu de 37.800 euros per 47 metres quadrats i una habitació.

Mentre que el més car és un adossat de 106 metres quadrats a Miami Platja. Aquest compta amb tres habitacions, una tipo suite, un menjador, tres lavabos, terrassa i garatge tancat. El seu preu és de 165.800 euros.

A més a més, també hi ha pisos al Vendrell, la Canonja, Tarragona, Bellvei, Torredembarra, Deltebre, Alcanar, l'Aldea i Amposta. Tots els habitatges es poden consultar aViviendasEnLaCosta.sareb.es.

Un terç dels habitatges que oferta Sareb en aquesta campanya estival se situa a les províncies andaluses. Almería encapçala el rànquing per nombre d'immobles amb 442 unitats a la venda; la segueixen Huelva, amb 31; i Màlaga, amb 11. També destaca el pes de Múrcia, amb 223 habitatges, un 15% de l'oferta total. L'oferta a Catalunya es compon de 109 unitats a Tarragona, 18 a Barcelona i una a Girona.

tracking