Diari Més

Policial

Detinguda una parella per robar 13 mòbils en una discoteca de Salou

També havien sostret una cartera amb diners, un targeter i documentació diversa

Imatge dels 13 mòbils sostrets.

Detinguda una parella per robar 13 mòbils en una discoteca de SalouMossos d'Esquadra

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Un home i una dona, de 22 i 20 anys de nacionalitat espanyola, han estat detinguts aquest dilluns a Salou com a presumptes autors de 13 furts de telèfon mòbil.

Els fets van tenir lloc en una discoteca de Salou durant la nit matinada de diumenge a dilluns. Uns agents de paisà que es trobaven fent un dispositiu de prevenció a la zona d’oci del municipi van contactar amb els vigilants de seguretat de la discoteca i van accedir al local per fer comprovacions.

Els mossos amb l’ajuda dels vigilants van localitzar una parella a l’interior del local que segons diversos indicis podrien estar cometen furts a la discoteca. Així, els agents van fer sortir les dues persones i van escorcollar-les.

A la bossa de mà que portaven, els mossos van trobar 13 mòbils de diferents marques, molts d’ells de gamma alta, una cartera amb diners i documentació d’una dona i un targeter amb documentació diversa.

Mentre els mossos identificaven aquestes persones, una noia va sortir de la discoteca i va informar els agents que els identificats havien intentat sostreure-li la bossa de mà però que no ho havien aconseguit i havien marxat.

Els mossos van detenir els dos identificats com a presumptes autors de 13 delictes de furt. A més, durant la mateixa matinada els mossos van poder localitzar nou de les víctimes del furt i retornar-los els seus mòbils així com la cartera sostreta. L’endemà a comissaria, els mossos van retornar un desè mòbil sostret a la seva propietària.

Durant els dies posteriors a les detencions, els agents van fer gestions per localitzar els propietaris dels terminals i poder-los lliurar els seus mòbils però encara queden tres telèfons mòbils pendents de retornar.

El detingut, que tenia tres antecedents a altres cossos policials, i la detinguda van passar dimarts a disposició judicial al jutjat en funcions de guàrdia de Tarragona i el jutge va decretar la seva llibertat amb càrrecs.

tracking