Diari Més

Policial

Detenen dos homes per vendre drogues a turistes a la zona d'oci de Salou

Els detinguts passaran a disposició judicial durant les properes hores

Les detencions s'han produït a la zona d'oci de Salou.

Detenen dos homes per vendre drogues a turistes a la zona d'oci de SalouGoogle Maps

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Dos homes de 24 i 38 anys, de nacionalitat guineana i gambiana i veïns de Salou i Tarragona respectivament, han estat detinguts aquest dijous com a presumptes autors d’un delicte contra la salut pública en la vessant de tràfic de drogues.

Les detencions s’emmarquen en el dispositiu policial a la zona d’oci de Salou. Ahir sobre les set de la tarda, una patrulla no uniformada, que feia prevenció, va observar un passi de droga. Els agents van veure com el detingut s’apropava als turistes que passejaven per l’avinguda i els deia alguna cosa. En una d’aquestes ocasions, dues persones es van aturar a parlar amb ell i després d’una curta conversa van acompanyar-lo fins a un carrer proper.

Allà, els mossos van veure com el detingut entregava dissimuladament un objecte petit als dos homes i aquests a canvi li donaven un bitllet. Tot seguit, els compradors van marxar del lloc i el venedor es va quedar a la zona.

Ràpidament, els mossos van interceptar els compradors i van comprovar que acabaven de comprar una bosseta amb marihuana. Paral·lelament, altres agents van identificar el venedor i el van detenir per tràfic de drogues. Els mossos van intervenir la substància.

Un parell d’hores més tard, els mossos van tornar a intervenir per un altre passi de droga, en aquest cas al carrer Barbastre. Concretament, els mossos van veure com un altre individu actuava de la mateixa manera que el primer detingut. És a dir, l’home es dirigia als turistes que passejaven pel carrer i els oferia drogues.

En un moment donat, un turista es va aturar i va començar a parlar amb el detingut, el qual li va donar una bosseta petita. El turista, finalment, no va fer la compra.

Tot i això, els agents van actuar i van interceptar al venedor que va llençar la bosseta al terra en veure’s sorprès pels agents. Els mossos la van localitzar i van comprovar que es tractava de cocaïna. Per aquest motiu, l’home va quedar detingut per un delicte de tràfic de drogues.

Els dos detinguts passaran a disposició judicial durant les properes hores.

tracking