Diari Més

Successos

Crema totalment la planta baixa d'una casa d'Altafulla

El foc no ha causat ferits, ja que no hi havia ningú dins de l'habitatge

imatge del foc, que s'ha desenvolupat completament a la planta baixa de la casa.

Crema totalment la planta baixa d'una casa d'AltafullaPolicia Local d'Altafulla

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Un incendi s'ha declarat a primera hora del matí d'aquest dijous, 11 de juliol, en una casa de dues plantes a Altafulla. El foc, que estava totalment desenvolupat a la planta baixa, ha mobilitzat un total de cinc dotacions dels Bombers de la Generalitat. Sortosament no s'han hagut de lamentar ferits, que no hi havia ningú a l'interior. Els veïns de les cases colindants s'han desallotjat de forma preventiva.

Els Bombers han rebut l'avís d'aquest succés a les 6.26h, quan els ha arribat la informació que hi havia un incendi en un habitatge del carrer dels Avellaners d'Altafulla. Fins al lloc s'hi han traslladat un total de cinc vehicles terrestres del cos de Bombers per tal d'extingir el foc, que s'ha desenvolupat totalment a la planta baixa de l'edifici. La casa estava buida en el moment de l'incendi, per la qual cosa cap persona ha resultat ferida. Sí que s'han evacuat els veïns de les cases colindants, segons ha informat la Policia Local d'Altafulla, que també s'ha desplaçat al lloc.

Els efectius que han treballat en l'incendi l'han donat per controlat a les 7.33h, mentre que a les 7.42 ja s'ha pogut extingir. Posteriorment s'ha procedit a fer tasques de revisió dels punts calents i ventilació de l'habitatge. Per últim, també s'ha fet inspecció dels danys que ha patit la casa junt a un arquitecte municipal, el qual ha decidit apuntalar les bigues en considerar que estaven inestables.

El foc ha cremat la planta baixa de l'habitatge.

Un incendi en una casa d'Altafulla mobilitza cinc dotacions dels BombersBombers de la Generalitat

tracking