Diari Més

Oci

Tot a punt per al 'Dimecres Tapa' de Montblanc

La ruta gastronòmica manté els preus de les tapes i vins de l'any passat

Els restauradors Sergi Cubedo i Carme Vilalta presentant la 7a edició del 'Dimecres Tapa' de Montblanc.

Tot a punt per als «Dimecres Tapa» de MontblancCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Aquest dijous s'ha presentat el que serà la setena edició de la ruta gastronòmica 'Dimecres Tapa' de Montblanc, organitzada per l'Associació d'Empresaris d'Hostaleria de la Conca de Barberà. Enguany hi participaran 20 bars i restaurants de la vila. La ruta se celebrarà cada dimecres del 17 de juliol fins al 21 d'agost.

Els establiments que hi participen serviran tapes creades específicament per a la ruta, que manté el preu d'altres edicions: 2 euros per cada degustació culinària. Les creacions gastronòmiques es podran maridar amb els vins de la DO Conca de Barberà, que col·labora amb la iniciativa, i que també mantenen el preu d'1,5 euros per cada copa.

Durant la presentació, els restauradors Sergi Cubedo i Carme Vilalta han explicat que «s'aposta per mantenir el preu i la qualitat perquè a més de fer més serveis aquests dies, la ruta és un bon aparador de l'oferta de cada establiment. Volem continuar atraient molts clients, perquè tastin les nostres cuines i repeteixin també al llarg de l'any». L'any passat, es van servir 15.000 tapes i unes 10.000 copes de vi.

Durant la ruta, es podran degustar creacions com ara fideus de calamar amb botifarra i poma confitada, patata al caliu amb melós de tripa, ànec confitat amb verduretes, flams de lluç i de carabassó o farcellet de cua de bou, entre altres. Enguany també s'hi ofereixen dues opcions veganes: una brotxeta i polenta amb verdures i parmesà i diversos gelats. Els establiments serviran les tapes a partir de dos quarts de 8 del vespre.

Com cada any, es realitzarà un sorteig entre els participants a la ruta. El premi és una caixa regal de cap de setmana. Per optar-hi cal que 6 establiments segellin la butlleta de participació a la ruta, omplir les dades personals i lliurar-la a qualsevol dels establiments participants. El guanyador es coneixerà a finals d'agost, finalitzada la ruta.

Els restaurants i bars participants són: Carnaby, El Pergamí, El Call, Miric's, El Comerç del Mallol, Casal Montblanquí, La Dolça Violeta, L'Ull de la Vila, Sant Francesc, La Tocineria, Cafeteria Isama, Cafeteria Garbí, Cal Xixonenc, L'Arc d'Aranven, Cal Magret, L'Ocell Blau, La Canal, Xurreria Sant Jordi, Wa Shaku Kyo i El Cortijo.

tracking