Diari Més

Pratdip viurà la Festa de Santa Marina amb música, ball i correfoc

La celebració tindrà lloc del 18 al 21 de juliol

La Terrasseta de Preixens actuarà a la Festa Major.

Pratdip viurà la Festa de Santa Marina amb música, ball i correfocCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Pratdip ho té tot a punt per començar la seva festa Major en honor a la seva patrona Santa Marina, en unes festes que tindran lloc del 18 al 21 de juliol.

El pregó que donarà el tret de sortida a la festa, el dijous 18 de juliol, serà a càrrec de la Carme Bassa Juncosa, pintora i veïna de Pratdip. Serà a dos quarts de vuit, després del repic de campanes i la passejada de la xaranga pels carrers del municipi. A les nou de la nit, tindrà lloc una sardinada popular i l’actuació de l’espectacle del Mag Lari. El preu seran 10 euros. Cal recollir el tiquet a l’oficina de Turisme fins al dissabte 13 de juliol. El divendres 19 de juliol hi ha un romiatge, ofrena floral i berenar. Se sortirà des de la plaça de l’Església. Després de la Missa, l’Associació de dones oferirà un berenar a tots els romeus i romeves. I ja a la nit, serà el moment de gaudir del Correfoc amb el Ball de Diables de Pratdip i el Ball de Diables del Catllar. A partir de mitjanit, la música i l’alegria seran les protagonistes de la Nit Jove amb el grup lleidatà La Terrasseta de Preixens i el grup de versions Band the Cool. Per acabar la nit, més música amb el DJ. Jordi Marí fins a altes hores de la matinada.

Dissabte dia 20 de juliol, els infants podran gaudir del Parc Infantil amb inflables d’aigua i super tobogan a la piscina municipal. A les 17.30 hores tindrà lloc la II Cagada del Ruc al Prat a la Parcel·la del Joan Ramon de Cal Benardo. Tindrà com a premi 500 euros. L’orquestra Europa seran els encarregats del concert de tarda i el ball de nit.

I el diumenge, 21 de juliol, tindrà lloc la tradicional Missa a l’Ermita de Santa Marina. En finalitzar es continuarà amb la ballada de Sardanes i seguidament s’oferirà un vermut per a tots els assistents.

tracking