Diari Més

El 'Surt a la Fresca' omplirà de cultura els divendres d'estiu a la Canonja

Aquest festival tindrà lloc fins el 2 d’agost

Imatge d'arxiu d'una actuació passada al Mas de l'Abeurador en el cicle del Surt a la Fresca.

El 'Surt a la Fresca' omplirà de cultura els divendres d'estiu a la CanonjaCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els divendres d’estiu arriba de nou el programa Surt a la fresca. L’objectiu és portar a la Canonja tot un seguit d’actuacions amb la voluntat de que els canongins i canongines puguin trobar un motiu d’esbarjo les nits de divendres a diferents espais oberts del municipi.

El cicle del Surt a la Fresca s’encetarà demà, divendres 12 de juliol, amb l’actuació d’Aba Taano, un grup de gòspel africà que participa del projecte Música para Salvar Vidas per ajudar a infants d’un orfenat d’Uganda en el que enguany col·labora l’Ajuntament de la Canonja. Seguidament, el dia 19 de juliol podrem gaudir de la versió per a quatre solistes i piano de l’Òpera La maternitat d’Elna. Una obra que posa en valor la memòria històrica, la lluita pels drets de la dona i les persones refugiades.

La música també protagonitzarà l’espectacle del dia 26 de juliol amb l’actuació del polifacètic músic Èric Vinaixa que ens presenta en format trio el seu espectacle Llarga vida al Rock’n’Roll. Un directe acústic amenitzat amb anècdotes i històries diverses.

L’humor serà la peça amb què finalitzarà el cicle Surt a la Fresca el dia 2 d’agost amb el tarragoní Paco Enlaluna, guionista, còmic, actor i músic. Portarà cançons, imitacions i rialles assegurades per esperar la Festa Major d’Estiu. Un any més el Surt a la Fresca es consolida com el festival d’estiu de la Canonja, «amb una gran diversitat d’espectacles de molta qualitat i gratuïts» comenta Salvador Ferré, regidor de Cultura, que alhora destaca la bona acollida que té el festival entre els canongins i gent de fora vila, augmentant cada any el públic assistent a les propostes culturals del cicle.

tracking