Diari Més

Xarxa mòbil

Telefónica reforça la xarxa mòbil de Tarragona durant l'estiu

L'objectiu és optimitzar la cobertura mòbil i millorar la qualitat de connexió

Amb el pla, es vol millorar la xarxa mòbil de la costa catalana durant l'estiu.

Telefónica reforça la xarxa mòbil a 195 municipis de Tarragona durant l'estiuCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Telefónica ha desenvolupat un pla per reforçar la xarxa mòbil durant aquest estiu a tota Catalunya. Pel que fa al camp de Tarragona, segons informa la companyia, amb aquest projecte el servei millorarà a Tarragona, Calafell, Cambrils, el Vendrell, Reus, Salou, Vandellòs i L'Hospitalet de L'Infant i Vila-seca, entre d'altres.

Per aquest pla, que ha desplegat 23 noves instal·lacions repartides per la costa gironina i tarragonina, s'han invertit 8,3 milions d'euros en ampliar la capacitat de les centrals de Catalunya i millorar la cobertura de la seva xarxamòbildurant l'estiu, en especial la de les zones turístiques on s'incrementa lapoblaciói la demanda en aquestaèpocade l'any.

Amb l'objectiu d'optimitzar la cobertura mòbil i millorar la qualitat del servei, el reforç de les infraestructures s'ha estat treballant des de finals de l'any passatis'ha aplicat una parametrització especial a tots els emplaçaments relacionats amb les majors acumulacions de turistes.

Aquestes actuacions permetran el reforç de4Gen banda de 800 MHz i la densificació de l'empremta de4Gen banda de 1.800 i 2.600 MHz. La capacitat de gestió del tràfic de trucades i de dades també s'eixampla, a través de l'ampliació d'equips i de llicències i una adequació i optimització de l'espectre.

tracking