Diari Més

Successos

Detingut a Almeria l'home condemnat per matar una dona a Salou al 2016

L'arrestat, que havia de ser jutjat de nou per aquests fets, es trobava en parador desconegut des de finals de l'any passat

Imatge d'arxiu de la declaració de l'home acusat de matar una noia a Salou. ACN

Detingut a Almeria l'home condemnat per matar una dona a Salou al 2016ACN

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Policia Nacional ha detingut a El Ejido (Almeria) Claudio Augusto Santana Dos Santos, un home de 36 anys condemnat a tres anys i mig de presó per un homicidi imprudent per matar a Salou una prostituta a la que va asfixiar en el marc d'un joc sexual.

L'home, que havia de ser jutjat de nou per aquests fets per ordre del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya, es trobava en parador desconegut des de finals de l'any passat.

Segons han confirmat fonts policials a Efe, l'ara arrestat, d'origen brasiler, va ser capturat cap a les 21.15 hores del passat 26 de juny en un centre comercial d'El Ejido.

D'altra banda, fonts judicials han assenyalat a Efe que a Santana li constaven dues ordres de detenció i ingrés a la presó emeses per la Secció Segona de l'Audiència Provincial de Tarragona per aquest homicidi.

Així mateix, a l'home li constava una altra ordre d'esbrinament de domicili i parador del Jutjat d'Instrucció 4 d'El Ejido per estafa, i una altra ordre similar, també per estafa, emesa pel Jutjat d'Instrucció 1 de Terrassa.

En la sentència, la secció segona de l'Audiència de Tarragona va condemnar a Claudio Augusto Santana Dos Santos a tres anys i mig de presó per un homicidi imprudent, en aplicar-li els atenuants d'afectació tòxica i alcohòlica i de confessió.

tracking