Diari Més

Definit el nou cartipàs municipal del Morell

S'han creat noves carteres com Igualtat, Participació ciutadana, Patrimoni, Seguretat ciutadana i Noves tecnologies

Ple constitució Ajuntament El Morell el passat 15 de juny.

Definit el nou cartipàs municipal del Morell

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Un mes després de constituir-se la nova corporació municipal del Morell, formada per Junts pel Morell, Ara El Morell i PSC, l'alcalde del municipi, Eloi Calbet de Junts pel Morell, ha signat el decret de delegació de competències que reparteix les diverses carteres entre els diferents membres de l'equip de govern.

Calbet ha nomenat com a membres de la Junta de Govern Local els regidors M. JesúsValldosera de Junts pel Morell, Pere Domingo d'Ara el Morell iAlbertoOrtega del PSC, els quals també ocuparan les tres tinències d'alcaldia: Domingo com a primer, Valldoseracom a segona i Ortega el tercer.

M. JesúsValldoseratambé s'encarregarà de la regidoria delegada de Benestar social i gent gran, així com de Sanitat, icompartirà amb MònicaCasas la regidoria de Cultura i festes i assumirà també la responsabilitat de Promoció econòmica, Empresa, i Ocupació i formació. Judit Fernández s'ocuparà d'Esports, Patrimoni i Granja i Francolí.

Pere Domingo gestionarà els assumptes referents a Parcs i jardins, Via pública, Neteja viària i recollida de residus, Agricultura, Serveis interns iRRHH. Aquesta última, una cartera que compartirà amb Rosa M. Sánchez, que a la vegada es farà càrrec d'Ensenyament, Joventut, Igualtat, Protocol i Medi ambient.

AlbertoOrtega, per la seva banda, assumirà, a part de la tercera tinència d'alcalde, Seguretat ciutadana i Entitats i associacions.

Finalment, l'alcalde Calbet s'encarregarà d'Hisenda, Comunicació, Protecció Civil, Noves tecnologies, Participació ciutadana i Urbanisme. La darrera, una responsabilitat compartida també amb Pere Domingo.

L'equip de govern el formen set regidors, igual que en el passat mandat. Segons explica l'Ajuntament però, les inquietuds de la població i les competències de cada membre del consistori han fet replantejar el nombre d'àrees de treball, que s'ha incrementat respecte de l'últim mandat ambcarteres com la d'Igualtat, Seguretat ciutadana, Noves tecnologies, Patrimoni i Participació ciutadana.

En la mateixa línia, el nou equip de govern ha considerat que hi ha àrees que, pel volum de feina que comporten, tindran una millor gestió si estan repartides entre dues persones, com és el cas de Cultura i festes, Serveis interns iRRHHi Urbanisme.

tracking