Diari Més

Successos

Mor un home francès en un accident entre dos cotxes a l'AP-7 a Constantí

La víctima no portava col·locat adequadament el cinturó de seguretat

alt
detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Una persona de nacionalitat francesa ha mort aquesta tarda en un accident entre dos turismes a l'AP-7 a Constantí, segons ha informat el Servei Català de Trànsit. En la topada, ques'ha produït al punt quilomètric 251 en sentit nord, dues persones més han resultat ferides. Els Mossos d’Esquadra han rebut l’avís a les 17.42 hores.

Per causes que encara s'estan investigant, hi ha hagut una col·lisió amb almenys dos turismes implicats, els quals han quedat bolcats a la carretera. Com a conseqüència de l’accident, el conductor d'un dels cotxes, un home de nacionalitat francesa, ha mort. Els dos ocupants de l'altre vehicle han resultat ferits menys greus i han estat traslladats a l'Hospital Joan XXIII de Tarragona.

Segons ha informat elServei Català de Trànsit, la víctima no portava col·locat adequadament el cinturó de seguretat.

Arran de la incidència, s’han activat quatre patrulles del cos dels Mossos d’Esquadra, sis dotacions dels Bombers de la Generalitat i tres del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM).

Pel que fa a l’afectació viària, l’AP-7 ha estat tallada en el punt del sinistre en direcció Barcelona i s'ha desviat el trànsit per la sortida de Reus. Cap a les 18.43 hores s'ha obert un dels carrils i hi ha hagut un quilòmetre de retencions.

Amb aquesta víctima, són 83 les persones que han mort en accident de trànsit aquest any a la xarxa viària interurbana de Catalunya.

Imatge dels dos turismes implicats en l'accident mortal de Constantí a l'AP-7.

Accident mortal entre dos cotxes a l'AP-7 a ConstantíGerard Martí

Els dos turismes implicats han quedat bolcats a la via.

Accident mortal entre dos cotxes a l'AP-7 a ConstantíDiari Més

Com a conseqüència de l'accident, hi ha una víctima mortal i dues persones més ferides.

Accident mortal entre dos cotxes a l'AP-7 a ConstantíAutopistas

tracking