Diari Més

Beques

Un tarragoní acabat de graduar rep la beca d'un programa de talent jove

Gerard Vives forma part del grup de quinze seleccionats entre 2000 universitaris

Fotografia de grup dels seleccionats per la beca, el segon començat per la dreta és Gerard Vives.

Un tarragoní acabat de graduar rep la beca d'un programa de talent jove

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L'universitari tarragoní Gerard Vives, graduat en Enginyeria Mecànica per la Universitat Politècnica de Catalunya, ha pogut conèixer els centres formatius més prestigiosos del món gràcies al programa Movers by FUE.

Segons informa la Fundació Universitat-Empresa, organisme que premia el talent jove, Vives forma part del grup de quinze seleccionats entre 2000 universitaris.

El jove ha pogut conèixer la London Business School, l'Imperial College London, la Universitat de Harvard o l'emblemàtic MIT de Boston, a més de seus de companyies multinacionals com Uber o Morgan Stanley.

Vives valora que la figura del docent és molt diferent de l'espanyola, ja que «allà és més semblant a la d'un guia, algú que et dona les eines perquè desenvolupis el teu potencial, a Espanya tendim a pensar que l'important és tenir un títol».

Per això, no li sorprèn que «molts Premis Nobel surtin d'aquestes universitats» i lamenta que a Espanya, els universitaris amb talent no trobin el suport necessari.

Movers by FUE ha celebrat ja sis edicions amb més d'un centenar d'estudiants que s'han beneficiat d'un programa de formació únic, finançat per la Fundació Universitat-Empresa.

tracking