Diari Més

Policial

La zona de Carles Buigas de Salou comptarà amb una nova comissaria de policia

S'espera que pugui entrar en servei el proper estiu i s'ubicarà al carrer Montblanc

La nova comissaria s'ubicarà a l'edifici del Jutjat de Pau del carrer Montblanc.

La zona de Carles Buigas de Salou comptarà amb una nova comissaria de policiaAjuntament Salou

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Salou comptarà, de cara a l'estiu que ve, amb una nova comissaria de policia local a lazona turística de Mestral, que comprèn Carles Buïgas i els carrers propers. L'anunci l'ha fet l'alcalde Pere Granados durant una visita a la Comissaria de Platja, acompanyat dela regidora de Seguretat Ciutadana i Mobilitat, Julia Gómez, i del’inspector cap de la Policia Local, José Luis Gargallo.

La nova comissaria s'instal·larà al carrer Montblanc on estroba actualment el Jutjat de Pau, el qual es traslladarà al centre de Salou a l'espera de la construcció d'un nou edifici.

Granados assegegura que «estudiarem la possibilitat de compatibilitzar, si és possible, la presència de Mossos d’Esquadra tant a la Comissaria de Platja com també a la Comissaria de la zona de Carles Buïgas».

La Comissaria de Platja és un servei que entra en funcionament cada any en temporada alta. Aquesta vetlla per la seguretat de les persones; recull denúncies; facilitar informació sobre la ciutat; i dona suport al servei de socorrisme adjacent a la comissaria. Aquesta està operativa tots els dies de la setman des del mes de juny fins al setembre, de les 10 del matí fins a les 20 hores.

L’any passat, entre juny i setembre, es van realitzar més de 4.000 gestions, entre peticions d’informació i suggeriments dels usuaris, i també més de 500 denúncies, ha explicat elcap de la Policia Local, José Luis Gargallo.

tracking