Diari Més

El Gastrotour de Salou premia el restaurant La Pasión per la seva tapa

La tapa del Lunnatic ha quedat en segona posició i el millor servei ha estat pel Mesón Restaurante Pa i Oli

Fotografia dels guanyadors del GastroTour Salou 2019

El Gastrotour de Salou premia el restaurant La Pasión per la seva tapa

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El restaurant La Pasión ha rebut el primer premi a la millor creació de la ruta de tapes Gastrotour Salou 2019. El chef Arshak és l’ideòleg d'aquest plat que conté carn de boví, dolç de formatge, llimona i el toc de la casa. El mateix restaurant també s’ha endut el premi a la tapa més original.

El segon premi, basat en votacions populars, el mereixedor de la distinció ha estat el restaurant Lunnatic amb una focaccina fresca, pot de xef d’ou i pop record de l’àvia, amb una 'sorpresa apassionada'. El Mesón Restaurante Pa i Oli, per la seva banda, ha obtingut el premi al millor servei.

Aquests guardons han estat lliurats, aquest dimarts, per l’alcalde Pere Granados i el regidor de Dinamització Econòmica, Hèctor Màiquez, acompanyats pel representant de Cervesa San Miguel, Francisco Soler.

El batlle de Salou, després de felicitar els guanyadors, ha volgut agraïr «el gran esforç i treball constant de tots els establiments participants, que permeten situar Salou com a referent gastronòmic». Hèctor Màiquez ha valorat molt positivament l’increment del nombre de tapes i ha destacat «la bona acollida dels menús de tapes com a novetat d’enguany».

Aquesta vuitena edició de la ruta gastronómica, patrocinada per Cervesa San Miguel, es va fer el passat maig amb 64 participants i va comptar amb la col·laboració de l’Associació Shopping Salou i l’Associació d’Empresaris d’Hosteleria de Salou.

tracking