Diari Més

Dr. Prats i Saratoga actuaran a la Festa Major d'Estiu de Vila-seca

Entre els actes hi ha la I Trobada Nacional de Diables per Vegueries en motiu del 30è aniversari del Ball de Diables del municipi

L'actuació de Dr. Prats serà un dels plats forts de la Festa Major d'Estiu de Vila-seca.

Dr. Prats i Saratoga actuaran a la Festa Major d'Estiu de Vila-secaDr. Prats

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Vila-seca viurà la seva Festa Major d'Estiu del 25 de juliol fins al 4 d'agost. La programació que ha presentat avui el Patronat de Turisme inclou les festes de Sant Jaume de la Pineda, que es faran del 25 al 28 de juliol.

El tret de sortida a les festes de Sant Jaume de la Pineda el donarà la Festa Disc Infantil, el dijous 25 de juliol a les 19 hores, a l'estany del passeig de Pau Casals. A la nit, serà el torn de les Havaneres i el rom cremat, a les 22 hores, al Parc del Pinar de Perruquet.

Per divendres, a les 22.30 hores, el cantautor de Bonavista, Marcos San José, presentarà el seuprimer disc La Excusa del Perdedor que inclou el single Loca. Abans però, tindrà lloc la Cercavila que recorrerrà el passeig marítim de la Pineda.

El Torneig de Volei-Platja iniciarà la jornada de dissabte, a les 9 hores, al Parc dels Prats. Per la tarda, hi haurà la Recepció d'Entitats Sant Jaume al Centre Cívic de la Pineda. A les 19 hores, els Castellers de Sant Pere i Sant Pau i els Xiquets de Vila-seca actuaran al Parc del Pinar de Perruquet.

A les 22.15 hores, el Ball de Diables Infantil i el Ball de Diaables de Vila-seca faran el tradicional Correfoc que recorrerà el passeig Marítim. L'acte donarà pas al Gran Castell de Focs d'Artifici i al concert de La Guardia, conegut per cançons com Mil calles llevan hacia ti o Cuando brille el sol.

Diumenge al matí, tindrà lloc la Travessia nedant Platja de la Pineda, a les 10.30 hores. Per la tarda, a les 19 hores, hi haurà la IX Trobada de Bastons de les Comarques Meridionals que aniran del Pinar de Perruquet fins a l'Estany del passeig de Pau Casal. Les festes de Sant Jaume acabaran amb la Cercavila que amenitzarà la Txaranga vilasecana Band Tocats, a les 21 hores.

La Festa Major d'Estiu de Vila-seca continuarà dimarts, 30 de juliol, amb dues activitats familiars: una gimcana i l'espectacle Jai, el mariner. Per la nit, els grups Bsides i El Artriste portaran al seva música a la plaça d'Estudi. A partir de les 22 hores i fins les 2 de la matinada, el jardí de la Biblioteca comptarà amb l'Espai Chill Out.

El Parc de la Formiga acollirà el dimecres el Concurs de Karaoke, a les 21 hores. Una hora després, a la plaça d'Estudi tindrà lloc un concert de rumba amb Triampa Rumba Catalana, un grup format pels músic de Peret i Los Amaya. L'Espai Chill Out també obrirà fins a les 2 de la matinada.

El dijous 1 d'agost serà un dels dies forts de la festa. La tradicional Cercavila del Seguici començarà a les 20 hores al jardí del Castell i seguirà pel carrer Comte de Sicart, plaça de Voltes, carrer Major fins a la plaça de l'Església.

El còmic Fernando García-Torres, conegut dels programes Nuevos Comicos o El Club de la Comediaoferirà un monòleg a la plaça d'Estudi, a les 22.30 hores. A les 23 h., Dr. Prats actuarà al Parc de la Riera. La festa s'allargarà fins les 3.30 hores amb el Dj OGT. A l'Espai Cubik, ubicat al pati de l'Escola Sant Bernat Calvó, hi haurà la Festa Reggaeton & Hits amb Dj Moncho. També obrirà l'Espai Chill Out a la Biblioteca.

La revetlla de Sant Esteve comptarà amb l'actuació de Saratoga, Centinela i Lujuria al Parc de la Riera, a les 22 hores. Per la tarda, a les 20.30 hores, hi haurà el Correfoc Petit que començarà a la plaça de les Creus i acabarà al carrer de Sant Antoni. Per la nit, obrirà l'Espai Chill Out i l'Espai Cubik amb Dj Level.

El dia de Sant Esteve començarà amb el repic de campanes i seguirà amb la Missa Major. A les 12 hores, a la plaça de l'Església tindrà lloc l'Splash, Mulla't a favor de l'entitat Sosciathlon.

Per la tarda, la Txaranga Band Tocats i la Kriptonita participaran al tradicional Cercabirra que començarà al carrer Comte Sicart fins arribar a la plaça de l'Església, a les 18 hores. Una hora després, tindrà lloc l'actuació castellera dels Xiquets de Vila-seca, els Xiquets de Tarragona i la Vella dels Xiquets de Valls.

A les 21 hores, hi haurà concentració de la I Trobada Nacional de Diables per Vegueries a la plaça de Voltes. A les 22 hores, tindrà lloc el Ball de Festa Major amb l'orquestra Nueva Alaska al Parc de la Riera.L'Espai Chill Out i l'Espai Cubik també amenitzaran la jornada.

L'últim dia de Festa Major, hi haurà la Route N-340 Vermut de Festa Major que començarà a les 12 hores i durarà fins les 17 h.. Per la tarda, es farà la representació del Ball de Sant Esteve a la plaça de l'Església. La Cercavila de Trabucaires tindrà lloc a les 22.15 hores i enllaçarà amb el Correfoc dels Històrics organitzat pel Ball de Diables de Vila-seca en motiu del seu 30è aniversari. Finalment, el Castell de Focs d'Artifici donarà per finalitzada la Festa Major a les 23.45 hores a la Via Màxima.

tracking