Diari Més

Successos

Una ferida greu en una sortida de via d'una moto a l'N-240 a Valls

El SEM va evacuar l'afectada amb helicòpter a l'Hospital de Bellvitge

Imatge d'arxiu d'un helicòpter del SEM.

Evacuat en helicòpter un ciclista ferit a l'N-340 a Mont-roigFacebook

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Una dona va resultar ferida de gravetat el vespre d'ahir diumenge, 30 de juny, en un accident amb una única motocicleta implicada a l'N-240 a Valls. L'afectada, que viatjava com a acompanyant, va ser evacuada a l'Hospital de Bellvitge. El conductor del vehicle de dues rodes va resultar ferit en estat menys greu i va ser traslladat al Pius Hospital de Valls.

L'accident va tenir lloc a les 20.38h al punt quilomètric 28,20 a l'N240, al terme municipal de Valls i en sentit Tarragona, segons la informació del Servei Català de Trànsit. Per causes que es desconeixen, una motocicleta amb dos ocupants va patir una sortida de via en aquest punt de la carretera. Com a conseqüència, la viatgera acompanyant va resultar ferida greu i el conductor ferit menys greu.

El Servei d'Emergències Mèdiques (SEM) es va traslladar al lloc per atendre als afectats amb ambulàncies i un helicòpter. La dona va ser evacuada amb l'helicòpter a l'Hospital de Bellvitge, mentre que el conductor va ser traslladat al Pius Hospital de Valls. També es van activar dues patrulles dels Mossos d'Esquadra. La via va quedar tallada de les 21.15h a les 22h per l'aterratge de l'helicòpter.

tracking