Diari Més

Tret de sortida a les festes d'estiu de La Pobla de Mafumet

Entre els plats forts de les festes destaca el concert solidari de Marta Soto i Café Quijano

Al sopar de carmanyola, celebrat aquest cap de setmana, hi van assistir unes 400 persones

Tret de sortida a les festes d'estiu de La Pobla de Mafumet

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El passat cap de setmana van començar les festes d’estiu de La Pobla de Mafumet. El sopar de carmanyola, amb una assistència de prop de 400 persones, i la sessió d’Ópera a la fresca impulsada pel Teatre Liceu, van ser alguns dels actes més rellevants. També es va celebrar un torneig de petanca, una concentració de vehicles clàssics organitzat pel Club de Vehicles Clàssics de La Pobla de Mafumet i el festival de final de curs de la llar d’infants.

Durant els mesos de juliol, agost i setembre, les festes d’estiu de la pobla comptaran amb una trentena de propostes pensades per a diversos públics. El proper cap de setmana es farà el festival de patinatge i el Torneig FUTSAL 2019, i el dissabte vinent hi haurà un correfoc on hi participaran diverses colles.

Entre els actes, destaca el concert del 27 de juliol en el que actuaran Marta Soto i Café Quijano. Les entrades per aquest doble concert, que se celebrarà a la pista coberta del municipi, tenen un preu de 10 € i es poden aconseguir per Atrapalo.com. La recaptació es destinarà íntegrament a l’associació per a persones autistes ‘Todos en Azul’.

tracking