Diari Més

La 19ª Nit de Bruixes d'Altafulla rep uns 9.500 visitants

Un mercat, tarots, xerrades, rituals, tallers i espectacles al carrer van ser les propostes que van poder gaudir els visitants

Imatge de la 19a edició de la Nit de les Bruixes.

Imatge de la 19a edició de la Nit de les Bruixes.Cedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Prop de 9.500 persones han visitat aquest cap de setmana la 19a edició de la Nit de Bruixes d’Altafulla, que s’ha celebrat aquest 28 i 29 de juny a la Vila Closa. El públic va poder gaudir del mercat de parades, xerrades, exposicions, rituals, tarots, tallers i espectacles al carrer que van tornar a omplir l’indret de màgia i bruixeria. El major gruix de visitants es va registrar dissabte.

Més enllà de la mostra esotèrica, el públic ha pogut gaudir durant tot el cap de setmana, a la Pallissa de l’Era del Senyor, de l’exposició col·lectiva del Cercle Artístic d’Altafulla, així com de la mostra fotogràfica Pell de bruixa, obra de Joan Casas.

El Cineclub Altafulla Link també s’ha afegit al programa d’activitats en el marc del seu 10è aniversari. Durant les dues jornades ha convidat als visitants a disfressar-se, aprendre’s un guió i rodar una escena de pel·lícula.

L’edició d’aquest any ha volgut trencar amb l’estereotip de la bruixa lletja i dolenta i ha apropat als visitants la seva cara més amable mitjançant l’actor i showman Martí Olalla amb un espectacle de teatre i clown. L’organització ja pensa en la 20a edició de l’esdeveniment.

Els assistents van gaudir de propostes entorn la màgia i la bruixeria.

La 19ª Nit de Bruixes d'Altafulla rep uns 9.500 visitantsCedida

tracking