Diari Més

Successos

Treuen sense vida un gos que havia caigut d'un pou de 25 metres de profunditat a Valls

Els Bombers van actuar amb unitats de muntanya i de submarinisme dels GRAE per tal de salvar, sense èxit, l'animal, una barreja de mastí i pastor alemany d'un any

Imatge del rescat del gos caigut en un pou de Valls.

Rescaten un gos que havia caigut d'un pou de 25 metres de profunditat a VallsBombers de la Generalitat

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els Bombers de la Generalitat han treballat la nit d'aquest dimarts en el rescat d'un gos que havia caigut en un pou de 25 metres de profunditat a Valls. Unitats de muntanya i submarinisme del Grup d'Actuacions Especials (GRAE) van rescatar ja sense vida l'animal, una barreja de mastí i pastor alemany d'un any d'edat.

L'avís del succés es va rebre a les 23.26h, quan es va informar als Bombers que un gos havia caigut en un pou d'aproximadament 25 metres de profunditat situat en una finca particular de la zona del Fornàs. Arran d'aquesta informació es van activar unitats de muntanya i de submarinisme dels GRAE.

Un cop al lloc, els efectius de muntanya van muntar l'estructura de cordes per tal que els companys de submarinisme poguessin baixar fins al pou i fer la immersió. Tot i l'actuació dels Bombers, el gos no es va poder treure del pou amb vida.

L'animal és una barreja de mastí i pastor alemany d'un any d'edat. En el moment del rescat tenia un cable lligat al cos.

tracking