Diari Més

Esoterisme

Un espectacle itinerant, la principal novetat de la Nit de les Bruixes d'Altafulla

La proposta esotèrica s'inaugurarà aquest divendres a les 20 hores

Jordi Molinera, la regidora de Turisme d'Altafulla, Natalia Sanz, i el coordinador de la Nit de Bruixes 2019, Diego Spano.

Un espectacle itinerant, la principal novetat de la Nit de les Bruixes d'AltafullaCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La XIX Nit de Bruixes arriba aquest cap de setmana a Altafulla.La proposta esotèrica i mística de referència al Camp de Tarragona ultima els darrers detalls a falta de tres dies per a la seva celebració.

La mostra esotèrica d’enguany comptarà amb parades de mercat, xerrades, exposicions, rituals, tarots, tallers, menjar i música.

La novetat d'aquesta edició és l’estrena d’un espectacle de carrer itinerant que fusiona el teatre i el clown. En aquest sentit, l’actor i showman Martí Olalla trencarà l’estereotip de la bruixa lletja i dolenta per apropar als vilatans i turistes la seva cara més amable.

La Nit de Bruixes s'inauguràra aquest divendres 28 de juny, a les 20 hores. A continuació, hi haurà la conferència Misteris de Tarragonade Sebastià d’Arbó, a les 20.30 hores. També hi haurà l’actuació de Keep Calm Duet Bastiani/Garcia i el Chi Kung Tarot d’Eva Maria Cabrera.

El dissabte serà el torn del col·loqui La màgia de les espelmesa càrrec de Jose Luis Nuag i l’actuació dels Gegants d’Altafulla. Cap a les 20.30 hores serà el torn del Tarot Fàcil de Maria del Mar Tort i de la xerrada Les regressions a vides passadesde la mà de Jaume Bordas. El punt i final el posarà el ritual de clausura per la prosperitat a càrrec de Maria del Mar Tort, a les 12 de la nit.

Durant els dos dies que s’allargarà la mostra, el Museu Etnogràfic obrirà les seves portes al públic (de 18 a 21 h. i diumenge d’11 a 13.30h.). L'espai la pallissa de l’Era del Senyor acollirà l’Exposició Col·lectiva del Cercle Artístic d’Altafulla, així com també la tradicional mostra fotogràfica ‘Pell de bruixa’, obra de Joan Casas.

Per la seva banda el Cineclub Altafulla Link també se sumarà al programa en el marc del seu desè aniversari. Tant divendres com dissabte, de 18.30 a 20 hores els visitants podran disfressar-se, aprendre’s un guió i rodar una escena de pel·lícula.

tracking