Diari Més

Successos

Suspenen la recerca del banyista desaparegut a la platja de la Paella de Torredembarra

Salvament Marítim explica que no hi ha cap denúncia de desaparició i creu que l'home podria haver arribat a terra pels seus propis mitjans

Imatge d'arxiu d'un rescat de Salvament Marítim

Salvament Marítim rescata una família a la platja Llarga de TarragonaSalvament Marítim

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El dispositiu de recerca per localitzar el banyista desaparegut la tarda d'ahir dilluns a la platja de la Paella de Torredembarra no s'ha reprès en no exisitir cap denúncia de desaparició a la zona. Així ho han informat a Diari Més fonts de Salvament Marítim, que afirmen que es creu que l'home podria haver arribat a terra pels seus propis mitjans. Tot i així, han explicat que aquest matí una embarcació de la Policia Local del municipi farà tasques de vigilància a la zona, així com també hi seran presents embarcacions dels Mossos d'Esquadra que tenien unes pràctiques programades en aquesta àrea.

L'avís de la desaparició del banyista va tenir lloc a les 15.15h d'ahir dilluns, 24 de juny, quan es va alertar que havia desaparegut un home que s'havia endinsat a la platja de la Paella de Torredembarra, on hi onejava la bandera vermella. El servei de socorrisme va alertar a Salvament Marítim, ja que l'estat del mar no permetia que actuessin amb motos d'aigua. Arran de l'alerta es va engegar un dispositiu amb mitjans aquàtics i aeris -hi van actuar l'embarcació Salvamar Fomalhaut, l'helicòpter Helimer 201 i una patrullera de la Guàrdia Civil- que es va allargar fins la nit i que va finalitzar sense notícies del banyista en qüestió.

Després del gran desplegament realitzat ahir s'ha decidit no reprendre el dispositiu de recerca, ja que no hi ha cap denúncia de desaparició de cap persona en aquesta zona. Segons han explicat fonts de Salvament Marítim, el vent ahir bufava de mar a terra i es creu que l'home va poder arribar a la costa pels seus propis mitjans tot i el mal estat del mar.

Encara que el dispositiu en sí ha quedat suspès, Salvament Marítim informa que els Mossos d'Esquadra tenien programades unes pràctiques amb embarcacions durant aquest matí a la zona i que intensificaran aquesta actuació. Una embarcació de la Policia Local de Torredembarra també farà tasques de vigilància.

tracking