Diari Més

L'Hospitalet de l'Infant es prepara per celebrar Sant Pere

S'han programat una vintena d'actes que es faran els dies 28, 29 i 30 de juny i el 3 de juliol

Imatge d'arxiu d'un sopar a la fresca a l'Hospitalet.

L'Hospitalet de l'Infant es prepara per celebrar Sant PereCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Festa de Sant Pere de l’Hospitalet de l’Infant, que se celebrarà els dies 28, 29 i 30 de juny i el 3 de juliol, comptarà amb una vintena d'actes d’actes gratuïts per a tots els públics.

Entre els actes previstos, destaquen els tradicionals: el sopar a la fresca, el ball del fanalet; la revetlla de Sant Pere a càrrec de l’orquestra Benidorm Show; la processó amb la banda de música municipal «Clau de Vent»; els Gegants de l’Hospitalet; la IX Trobada de bestiari i la cercavila de foc.

Per al dissabte 29 de juny hi ha la Festa del Mar on grans i petits podran participar en diverses activitats aquàtiques davant de la Base Nàutica, a la platja de l’Arenal. L'activitat té un preu de 5 euros.

El programa d’actes de la Festa de Sant Pere es completarà, el dimecres 3 de juliol, amb el concert gratuït de Cadena Dial Déjate llevar, a la plaça Berenguer d’Entença. En aquest escenari, a partir de les 22.30 h, hi actuaran 7 artistes de primer nivell en l’àmbit nacional: Atacados, Diego Martín, María Parrado, Carlos Right, Georgina, Nil Moliner i Efecto Pasillo.

tracking