Diari Més

Successos

Cinc detinguts a Valls per proveir de marihuana a distribuïdors de la resta de l'Estat

Quatre dels arrestats han entrat a presó; la Policia Nacional va fer cinc entrades a Valls, on van decomissar 1.515 plantes de marihuana i gairebé 12 quilos de cabdells

Imatge d'una de les plantacions 'indoor' desmantellades.

Cinc detinguts a Tarragona per proveir de marihuana a distribuidors de la resta de l'EstatPolicia Nacional

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La policia Nacional ha desarticulat un grup criminal de narcotraficants que des de la demarcació de Tarragona proveïa de marihuana a diferents distribuïdors de la resta de l’Estat. S’han detingut cinc persones, de les quals quatre han ingressat a presó. Totes elles residien en municipis propers a Tarragona ciutat, concretament al terme municipal de Valls, on tenien diversos cultius de marihuana ‘indoor’. S’han fet cinc entrades a Valls, on s’han decomissat 1.515 plantes de marihuana, prop de 12 quilos de cabdells i diverses armes de foc.

La investigació es va iniciar el passat mes de febrer, quan els agents van rebre informació respecte persones residents a Valls que podrien estar cultivant marihuana per a la seva posterior venda en grans quantitats. En l’operació es van fer cinc entrades i registres en varies vivendes del terme municipal de Valls, on es van decomissar 1.515 plantes de marihuana, 11,812 quilos de cabdells llestos per a la distribució, tres pistoles d’aire comprimit, una escopeta carabina, 59 làmpades de calor, 46 balasts, 2 verificadors, 4 ventiladors, 12 extractors i filtres de carboni.

Els detinguts, a qui se’ls imputen delictes de pertinença a grup criminal i contra la salut pública, van passar a disposició judicial i quatre d’ells van ser enviats a la presó. L’operatiu policial el van desenvolupar agents de la Brigada Provincial de Policia Judicial de la Comissaria Provincial de Tarragona y el Servei de Guies Canins de la Prefectura Superior de Policia de Catalunya.

Imatge d'una de les plantacions 'indoor' desmantellades.

Cinc detinguts a Tarragona per proveir de marihuana a distribuidors de la resta de l'EstatPolicia Nacional

tracking