Diari Més

Successos

Més de 200 abonats es queden sense llum per un incendi en un transformador elèctric a Salou

El foc ha començat amb diverses explosions a la zona propera al bingo del passeig Miramar

alt
detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Uns 233 abonats s'han quedat sense subminstrament elèctric després que es produís un incendi en un transformador elèctric a la zona del passeig Miramar. El foc s'hauria iniciat com a conseqüència de diverses explosions al dispositiu situat al costat de la sala de jocs Sportium (Bingo de Salou). L'incidentha obligat a la policia local de Salou a tallar un tram del passeig i ha causat un gran ensurt entre els banyistes i turistes que es trobaven a la zona.

Segons han apuntat els Bombers de la Generalitat, les deflagracions s'han produït cap a les 17.07 hores i s'han desplaçat amb quatre dotacions. Tot i l'espectacularitat, cap persona ha resultat ferida. Les flames han cremat el transformador i ha provocat que els veïns i establiments de la zona es quedessin sense subministrament. A més a més, el local del Bingo ha quedar completament afectat pel fum que ha entrat a través dels conductes de ventilació, elque hauria fet sortir a tota la clientela al carrer. Cap a les 19.15 hores, el foc s'ha donat per extingit i ja només hi havia una dotació al lloc dels fets.

Segons ha confirmat la companyia Endesa, l'incendi ha provocat un tall en el subministrament elèctric i afecta a 233 abonats. Els tècnics es troben treballant a la zona i tenen previst instal·lar un grup electrogen per retornar l'electricitat a la zona el més aviat possible. Tot i això, encara desconeixen quina és l'estat del dispositiu i quina reparació s'haurà de fer. L'empresa està treballant de forma coordinada amb la policia local de Salou.

A part de l'afectació elèctrica, l'incendi ha provocat que una canonada d'aigua es trenqués i ha provocat una fuita. Els Bombers han alertat a la companyia per tal de tallar la clau de pas i poder reparar els desperfectes.

L'explosió ha despertat la curiositat de la gent que passava per la zona

L'explosió ha despertat la curiositat de la gent que passava per la zonaShaila Cid

La policia i els bombers actuen després de l'explosió

La policia i els bombers actuen després de l'explosióShaila Cid

Els Bombers s'han desplaçat amb quatre dotacions a la zona.

Tallen el passeig Miramar per una explosió en un contador elèctric del Bingo de SalouDiari Més

La companyia elèctrica ha hagut de tallar la llum del transformador que subministra el servei a la zona per poder extingir el foc

Tallen el passeig Miramar per una explosió en un contador elèctric del Bingo de SalouDiari Més

tracking