Diari Més

Societat

Fundació Mútua Catalana i l'Institut d'Estudis Vallencs firmen un conveni sobre Robert Gerhard

Aquest permetrà l'edició de l'obra 'Sonatine à Carlos' i la catalogació i digitalització de material del fons

La signatura del conveni s'ha fet a la seu de la Fundació privada Mútua Catalana.

Fundació Mútua Catalana i l'Institut d'Estudis Vallencs firmen un conveni sobre Robert GerhardCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El president de la Fundació Privada Mútua Catalana, Pere Jornet, i elpresident de l'Institut d'Estudis Vallencs (IEV),Francesc Murillo, han firmat un conveni de col·laboració per a l'edició de l'obra de Robert Gerhard Sonatine à Carlos i la catalogació i digitalització de material del Fons Gerhard dipositat a l'IEV.

Des dels anys noranta del passat segle, l’Institut d’Estudis Vallencs (IEV)treballa en lapreservació i posada en valor del fons documental, musical i bibliogràficdel compositor vallencRobert Gerhard i Ottenwaelder. Fruit d’aquesta tasca, estudiosos, músics, musicòlegs i historiadors, han pogut desenvolupar la seva recerca.

Enguany, i donada la proximitat delcinquantenari de la mort a Cambridge de Gerhard(5 de gener de 1970) i el125è aniversari del seu naixement (25 de setembre de 1970), l’entitat de la capital de l’Alt Camp afronta dos nous reptes. El primer és lacatalogació i digitalització del fons, mentre que el segon contempla latranscripció, edició i interpretacióde la partitura inèdita LaSonatine à Carlos.

L’edició de la partitura serà presentada i interpretada públicament el proper25 de setembre al Pati de Sant Roc de Valls,seu de l’Institut d’Estudis Vallencs.

tracking