Diari Més

Política municipal

Constantí aprova el nou cartipàs municipal per al mandat 2019-2023

El batlle Oscar Sánchez comptarà amb Dolors Fortuny com a 1a tinent d'alcalde

Imatge dels nous re

Constantí aprova el nou cartipàs municipal per al mandat 2019-2023Ajuntament Constantí

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’alcalde de Constantí, Oscar Sánchez, ha definit aquest dimecres la composició del nou cartipàs municipal per al mandat 2019-2023. En aquest s'han aprovat les delegacions als regidors que conformen el nou equip de govern, amb el nomenament dels tinents d’alcalde i els membres de la Junta de govern.

Pel que fa a la distribució de les àrees de govern, l’alcalde Oscar Sánchez, es farà càrrec de les àrees de Governació, Urbanisme, Relacions institucionals, Comunicació i Noves tecnologies.

La resta quedarà definit de la següent manera:

  • Dolors Fortuny (1a tinent d'alcalde). Ensenyament, Cultura, Ciutadaniai Associacions; i Promoció econòmica.
  • Vicenç Maceira(el 2on tinent d’alcalde). Hisenda, Subvencions, Obres municipals i Brigada;i Entorn rural i Agricultura.
  • Virginia Bautista (3a tinent d’alcalde). Acció Social i Salut i Gent gran.
  • Mariana Buger (4a tinent d’alcalde). Festes i Polítiques d’igualtat i Dona.
  • Jordi Pérez. Esports, Parcs i jardins i Neteja pública.
  • Maria García. Transició ecològicai Serveis municipals.
  • Ismael Perroni. Recursos humans i Joventut.
  • Alfonso Riscos.Seguretat i Protecció civil i Mobilitat.

L’Ajuntament de Constantí va celebrar aquest dimarts al vespre, un Ple Extraordinari i urgent, en el qual es va aprovar el règim de dedicació dels càrrecs electes, que va fixar la retribució dels representants del consistori. La proposta es va aprovar amb els vots favorables dels 9 regidors el PSC, l’abstenció del regidor de Junts per Constantí i els vots en contra dels 3 regidors de Compromís per Constantí.

Segons la proposta aprovada, l’alcalde, que tindrà un règim de dedicació exclusiva, percebrà una retribució de 36.000 euros a percebre en 14 pagues. Hi haurà 3 regidors amb dedicacions parcials al 60 % (21 hores) amb una retribució anual de 18.000 euros a percebre en 14 pagues. Mentre que 5 regidors tindran dedicacions parcials al 40% (14 hores) amb una retribució anual de 12.000 euros a percebre en 14 pagues.

Pel que fa al règim d’assistències, la retribució per assistència a les sessions del Ple passa a ser de 200 euros per sessió; per assistència a les sessions de les Comissions Informatives serà de 110 euros; per assistència a les sessions de la Comissió Especial de Comptes: 160 euros; i per assistència a les sessions de la Junta de Govern Local la retribució serà de 160 euros.

Les retribucions i les declaracions de béns de tots els regidors del Consistori es poden consultar al Portal de Transparència de la web municipal a partir de la seva publicació al BOPT.

tracking