Diari Més

Política

Granados signa el nou cartipàs municipal pels propers quatre anys

El nou govern salouenc s’organitzarà en onze àrees

El govern municipal de Salou estarà format per onze àrees.

Granados signa el nou cartipàs municipal pels propers quatre anysAjuntament Salou

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’alcalde de Salou,Pere Granados, ha signat 4 decrets relatius al nou Cartipàs Municipal pel mandat 2019-2023.Amb aquestes decrets s’organitza el govern municipal en onze àrees de govern; es nomenen els tinents d’alcalde i els membres de la Junta de Govern, i s’aproven les delegacions de funcions als regidors i regidores que conformaran el govern municipal.

En el repartiment de les delegacions,Jesús Barragán,que també serà 2n tinent d'alcalde,dirigirà i gestionarà les àrees de Serveis Generals i la d’Hisenda i Gestió Econòmica, així com la Regidoria de Dinamització i Servei d’Ocupació i Dinamització laboral.

Marc Montagut, 1 tinent d'alcalde, dirigirà i gestionarà l’àrea de Gestió del Territori; mentre que Pedro Madrona,6è tinent d'alcalde, es posarà al capdavant de Control Executiu de Concessions i Conrtactes; de projectes Urbans i Platges; i de la Gent Gran.

Héctor Maiquez,4t tinent d'alcalde, dirigirà i gestionarà l’area de Dinamització Econòmica i Ocupació i les regidories de Sanitat i Salut Pública, i de Foment de l’Esport.

Júlia Gómez,3a tinent d'alcalde, per la seva banda, s'encarregarà de Seguretat Ciutadana i Mobilitat; de Serveis Educatius, Lleure i Esport; i la regidoria de la Dona. Finalment,Benestar i Serveis Socials, Serveis Culturals i Relacions Ciutadanes les portarà Xavier Montalà,5è tinent d'alcalde.

La JGL la formaran els 6 regidors i l'alcalde, que la presidirà.

tracking