Diari Més

Alumnes del Cardenal Vidal i Barraquer guanyen un premi en la Jornada EduEmprèn

El tema del projecte guanyador s'havia de basar en els Objectiu del Mil·leni

Imatge de les alumnes cambrilenques que han guanyat el primer premi.

Alumnes del Cardenal Vidal i Barraquer guanyen un premi en la Jornada EduEmprènCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Júlia Bracons, Sílvia Lahera, Laura Osuna, Aina Recasens i Dana Suárez s'han proclamat guanyadores del 1r premi al Millor Pòster en la 3a Jornada EduEmprèn. Les alumnes de 3r d'ESO del Col·legi Cardenal Vidal i Barraquer de Cambrils han aconseguit vencer al certamen, que s'ha celebrat aquest dissabte al campus la Salle Bonanova a Barcelona.

El tema dels projectes presentats a la convocatòria EduEmprèn d’aquest any eren els Objectius del Mil·leni.Així doncs, l’alumnat ha hagut de basar el seu projecte d’emprenedoria en contribuir en assolir una de les fites marcades per les Nacions Unides l’any 2015 de cara al 2030.

Un total de 75 projectes han estat seleccionats per participar en el certamen.En concret,el Col·legi Cardenal Vidal i Barraquer n’ha presentat un total de quatre.L’alumnat que els ha realitzat vahaverd’exposar-los al jurat durant el matí de dissabte,que ha hagut de seleccionar els millors en quatre categories:projecte,presentació, vídeo i pòster,categoriaen la que van resultar guanyadores les alumnes del Cardenal Vidal i Barraquer.

v

Alumnes del Cardenal Vidal i Barraquer guanyen un premi en la Jornada EduEmprènCedida

tracking