Diari Més

Política Municipal

Jordi Llopart repetirà com a alcalde de Creixell

El PSC i el PP quedaran a l’oposició

L'alcalde de Creixell,

investiguen l'alcalde de Creixell en una operació anticorrupció dels Mossos d'Esquadra

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Jordi Llopart i Senent, candidat de Junts per Creixell i actual alcalde en funcions, ha estat escollit i proclamat novament alcalde de Creixell per 5 vots favorables dels 11 membres que formen la Corporació municipal de l’Ajuntament de Creixell.

Llopart ha obtingut 5 vots favorables, la candidata del PSC Montse Muñoz 3 vots favorables i el regidor del PP Jaime Serret 2 vots favorables. També hi ha hagut 1 vot nul. llopart ha estat proclamat sense majoria absoluta però per haver estat la llista més votada a les eleccions del 26 de maig.

La regidora del PSC Montserrat Muñoz ha tret tres vots, els equivalents al seu grup municipal i el regidor del Partit Popular, Jaime Serret Simó ha tret dos vots. Muñoz ha fet una extensa explicació del motiu de presentar-se a les eleccions. Una regidora del PP, la segona de la llista, també ha fet un agraiment a l'electorat.

Junts per Creixell governarà en coalició amb ERC i la regidora independent de la FIC-Units per Creixell, que li atorguen la majoria absoluta a l'ajuntament (sis vots d’onze totals). A l'anterior mandat es va verificar un pacte entre Llopart i la regidora de la FIC Pili Romero, que van governar en minoria i amb suports puntuals d'ERC, després que els dos regidors republicans abandonéssin el govern municipal poc temps després de començar la legislatura l'any 2015. Ara, el pacte amb ERC i la FIC es consolida i dona estabilitat al nou govern municipal. El PSC i el PP quedaran a l’oposició.

tracking