Diari Més

Policial

Retiren 46 vehicles abandonats a la via pública i al dipòsit de Cambrils

En cas de detectar algun cas, la Policia Local recomana que la ciutadania els avisi

Imatge d'un vehicle abandonat a la via pública.

Retiren 46 vehicles abandonats a la via pública i al dipòsit de CambrilsAjuntament Cambrils

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Policia Local de Cambrils ha ordenat la retirada,per part de l’empresa adjudicatària del servei de grua,de 46 vehicles abandonats a la via pública.

Durant els primers 5 mesos del 2019, el nombre de vehicles detectats s’ha incrementat substancialment. La Policia ha requerit la instrucció d'expedients a 66 vehiclesal Consell Comarcal del Baix Camp, que és qui ho gestiona,per abandonament.

El balanç a hores d’ara és que l’empresa adjudicatària de l’empresa de grua i desballestament ha procedit, finalment, a la retirada de 46 vehicles.

Al llarg del 2018, els agents va comprovar l’existència d’un total de 58 vehicles aparcats sense ser utilitzats ni retirats pels seus usuaris que estaven a la via pública i al dipòsit municipal de vehicles de l’empresa Aparcam.

En cas que qualsevol detecti la presència de vehicles indegudament estacionats a la via pública de forma indefinida, la Policia Local recomana posar-se en contacte amb ells trucant al 092 (si és de Cambrils) o al 977 79 45 66, o bé mitjançant un correu electrònic a policia@cambrils.org.

Un cop efectuada l’atenció ciutadana, des de la Policia Local es procedirà a comprovar l’estat del vehicle. En primer lloc, cal verificar que es tracta d’un vehicle abandonat i no d’altres supòsits com que hi hagi qualsevol requisitòria oficial, si ha estat furtat o robat, apropiat indegudament o embargat per alguna administració pública.

Fetes les comprovacions, els agents policials posen una avís autoadhesiu al vehicle advertint al propietari o usuari de l’estat d’aparcament indegut, i fan un seguiment en tres ocasions i dies consecutius. Finalment, si el vehicle no és retirat, s’encomana la instrucció d’expedient a l’administració pública comarcal, que pot finalitzar en la seva retirada i desballestament en centre homologat.

tracking