Diari Més

Política

Huguet (Cs) creu un error que Granados faci del 'joc' polític una qüestió personal

Cs votarà el seu candidat, es quedarà a l’oposició i critica el pacte de Sumem per Salou i ERC

Els quatre regidors de Ciutadans a Salou, ahir, després de la roda de premsa.

Huguet (Cs) creu un error que Granados faci del 'joc' polític una qüestió personalDiari Més

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El grup municipal de Ciutadans votarà demà el seu propi candidat com a alcalde, Pere Lluís Huguet, durant el ple d’investidura a l’Ajuntament de Salou. El partit taronja ha confirmat que es mantindrà a l’oposició i ha criticat que l’actual alcalde en funcions i candidat de Sumem per Salou, Pere Granados, no hagi volgut negociar perquè, segons Huguet, ha fet del joc polític –en referència a la campanya electoral–, una qüestió personal. Tanmateix, Pere Lluís Huguet, subratllava ahir el fet que, amb el pacte que s’està coent entre Sumem per Salou i ERC, «Salou tindrà, per primera vegada, un govern independentista».

«Cs es quedarà a l’oposició durant aquest mandat i farà una oposició ferma i contundent. Vigilarem que el govern que encapçalarà Pere Granados compleixi amb els projectes compromesos i les dates anunciades», deia ahir Huguet. El candidat taronja matisava, però, que votaran a favor dels projectes que es plantegin que siguin beneficiosos pel municipi.

«En política, mai s’ha de perdre el diàleg», afegia el candidat taronja sobre el fet que Granados els hagi exclòs de les negociacions per a futures aliances de govern. Huguet, apel·lava de fet a fair play dins de la seva pròpia professió. «Els advocats estem acostumats a barallar-nos quan ens enfrontem en els casos, però després podem anar a fer un cafè plegats», posava com a exemple. No ha estat així en la ronda de contactes que va encetar Pere Granados, qui encara retreu als taronges la seva actitud destructiva» després que aquests interposessin fins a tres denúncies davant la Junta Electoral de Zona contra la candidatura de Sumem per Salou. La línia vermella marcada per Granados és, segons Huguet, una «falta de respecte als 1.252 veïns que van votar taronja». «Granados haurà de ser l’alcalde de tots», afegia.

Pere Lluís Huguet es comprometia ahir a mantenir la «neutralitat a l’Ajuntament de Salou» des de l’oposició i davant d’un futur govern «independentista» que, segons ell, es va començar a gestar abans de les eleccions.

Pere Lluís Huguet reconeixia ahir que el seu partit s’havia mostrat favorable a un govern alternatiu liderat pel PSC. «Però sembla que ningú té dret a postular-se com a alcalde, tret del senyor Granados, malgrat que és del tot legítim», deia Huguet en referència al distanciament de l’alcalde en funcions amb el PSC després que aquests estiguessin intentant un govern alternatiu.

tracking