Diari Més

Mobilitat

El carrer de Dalt d'Altafulla quedarà tallat al trànsit dos dies per obres

La circulació es veurà alterada el 17 i 18 de juny i els vehicles es desviaran cap al carrer de les Escoles

Es faran treballs de canalització pel servei de gas a l'alçada del número 44 del carrer de Dalt.

carrer de Dalt d'AltafullaCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El carrer de Dalt d’Altafulla quedarà tallat al trànsit els propers dies 17 i 18 de juny per obres. En concret, la circulació es veurà afectada pels treballs de canalització pel servei de gas que es duran a terme en el número 44 d’aquest carrer. Els vehicles es desviaran cap al carrer de les Escoles.

La restricció al trànsit es produirà mentre s’efectuïn els treballs, que s’iniciaran a les 9h i finalitzaran a les 17.30h, quan es reobrirà la circulació als vehicles. D’aquesta manera, els talls de trànsit no afectaran a les hores d’entrada als col·legis, i es disposaran planxes metàl·liques degudament assegurades a la calçada per facilitar el pas del trànsit rodat quan s’obri la via.

Al llarg d’aquest matí de divendres 14 de juny, l’empresa encarregada de les obres informarà de les afectacions als veïns i les veïnes dels carrers de Dalt, de l’Hostal, Sant Martí, Martí d’Ardenya, la Placeta, del Cup i plaça de l’Església mitjançant circulars.

Mentre durin els treballs en el carrer de Dalt –que estarà degudament senyalitzat, el trànsit es desviarà cap al carrer de les Escoles. Així mateix, també se senyalitzaran els carrers Cantó de la Vila i Mossèn Miquel Amorós els vehicles dels quals es desviaran també cap al carrer de les Escoles.

tracking