Diari Més

Solidaritat

Mercadona dona 13.500 litres de llet al Banc dels Aliments de les comarques de Tarragona

En l’àmbit de Catalunya, la companyia entrega més de 100.000 litres de llet sencera Hacendado als quatre bancs dels aliments

El president del Banc dels Aliments de les comarques de Tarragona, Eusebio Alonso, i la directora de Relacions Externes de Mercadona a Tarragona, Beatriz Feced, en l'acte de donació de la llet.

El president del Banc dels Aliments de les comarques de Tarragona, Eusebio Alonso, i la directora de Relacions Externes de Mercadona a Tarragona, Beatriz Feced, en l'acte de donació de la llet.Cedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Mercadona ha donat un total de 13.500 litres de llet sencera de la marca pròpia Hacendado al Banc dels Aliments de les comarques de Tarragona. Aquesta donació se suma a la ja feta al Banc dels Aliments de les comarques de Girona, i continuarà els propers mesos amb el repartiment als de les comarques de Lleida i de Barcelona fins a completar els més de 100.000 litres de llet que la companyia de supermercats dona aquest any 2019.

La relació entre Mercadona i la Federació Catalana de Bancs dels Aliments, que engloba els quatre bancs dels aliments, va iniciar-se l’any 2010 coincidint amb la campanya de recollida d’aliments bàsics en supermercats i mercats. La relació té dues vessants: d’una banda, posar a disposició dels bancs dels aliments les botigues de Mercadona en les edicions que organitzen per a recaptar aliments; i, d’altra banda, fer una donació de producte de primera necessitat per tal que el bancs dels aliments el pugui distribuir a les persones necessitades a través d’entitats benèfiques.

En l’acte d’entrega hi ha participat el president del Banc dels Aliments de les comarques de Tarragona, Eusebio Alonso, i la directora de Relacions Externes de Mercadona a Tarragona, Beatriz Feced.

tracking