Diari Més

Unes 700 persones gaudeixen de la 7a Festa de l'Esport del Morell

Durant la jornada es van reconèixer les entitats esportives del municipi i la tasca que desenvolupen

Unes 700 persones van gaudir d'un sopar de germanor.

La 7a Festa de l'Esport tanca la temporada per a les entitats morellenquesAjuntament del Morell

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Les entitats esportives del Morell han posat fi a la temporada amb la 7a Festa de l’Esport, la qual va tenir lloc el passat divendres. L’acte, organitzat pel consistori morellenc, va comptar amb la presència de 700 persones entre esportistes i familiars i va servir per homenatjar les entitats esportives del municipi i la tasca que realitzen al llarg de l’any. Els assistents van compartir un sopar i van allargar la festa amb la música d’un DJ fins ben entrada la matinada.

L’Ajuntament, com és habitual, va lliurar un trofeu commemoratiu a totes les entitats: el Club Bàsquet Morell, el Club Deportiu Morell, el Club Futbol Sala El Morell, el Taekwondo Morell, el Club Ciclista Morell, el Club de Tir El Perdigot i La Caçadora.

Pel que fa als homenatjats, des del Club Bàsquet Morell es va reconèixer el jugador infantil Edgar Moure Colombo, que actualment juga al Barça, però que des dels 3 anys va formar part de l'entitat morellenca.

El CD Morell va ressaltar el treball de l'Aleví A, amb l'ascens aconseguit a Primera Divisió. El CFS El Morell, per la seva banda, va destacar la temporada realitzada pel seu equip sènior femení, que ha assolit la sisena plaça a la lliga de Divisió d'Honor l’any del seu debut. Per últim, el Taekwondo va reconèixer tres membres de l'entitat, pel seu esforç i col·laboració amb el club: Javier Pelegrín, José Ramón Lago i Gerard Romero.

Després d’aquest final de temporada, el CB Morell, el CD Morell i el CFS El Morell inicien ara diversos campus esportius i activitats dirigides als més petits.

El Taekwondo va reconèixer tres membres de l'entitat: Javier Pelegrín, José Ramón Lago i Gerard Romero.

La 7a Festa de l'Esport tanca la temporada per a les entitats morellenquesAjuntament del Morell

Des del Club Bàsquet Morell es va reconèixer el jugador infantil Edgar Moure Colombo, que actualment juga al Barça.

La 7a Festa de l'Esport tanca la temporada per a les entitats morellenquesAjuntament del Morell

tracking